Redactia.ro
Home » Monden » Culiță Sterp, imagini de colecție cu iubita și copilul său. Mesajul emoționant postat de artist

Culiță Sterp, imagini de colecție cu iubita și copilul său. Mesajul emoționant postat de artist

GALERIE FOTO (3) Culiță Sterp, imagini de colecție cu iubita și copilul său.

Culiță Sterp, imagini de colecție cu iubita și copilul său. Artistul se poate considera un bărbat împlinit atât pe plan profesional, cât și personal. Iubita sa, Daniela Iliescu a adus pe lume un băiețel perfect sănătos, iar în urmă cu câteva zile, cei doi au ajuns acasă. Imagini de colecție cu cei trei.

Culiță Sterp, imagini de colecție cu iubita și copilul său. Mesajul emoționant postat de artist

Culiță Sterp, imagini de colecție cu iubita și copilul său. Daniela Iliescu și Culiță Sterp au devenit părinți pentru prima oară, fiind cei mai fericiți. În urmă cu câteva zile, băiatul artistului a ajuns acasă pentru prima oară. Iubita sa, Daniela, a postat mai multe imagini emoționante cu toți trei, alături de un mesaj de-a dreptul copleșitor. Camera micuțului a fost decorată cu multe baloane., iar Daniela a primit un buchet mare de flori. ‘Îmi țineam ieri băiatul la piept și îi povesteam cu lacrimi în ochi, că 17 este de acum numărul meu norocos. Că pe 17 Octombrie am aflat că sunt însărcinată și pe 17 Iunie am născut. Nu pot sa îi mulțumesc îndeajuns lui Dumnezeu pentru minunea pe care a trimis-o in viața noastră, pentru experiența minunată a sarcinii de care m-am bucurat în fiecare minut și la fiecare mișcare a bebelușului, pentru că am visat numele pe care îl poartă și pentru o naștere naturală atât de frumoasă, de care îmi aduc aminte cu atâta drag”. a scris Daniela.

Tânăra i-a dedicat aceste cuvinte fiului ei, care a adus o bucurie imensă în familia sa. „Dacă într-o zi ai sa citești acest mesaj, iubitul meu copil, aș vrea să știi ca te-am iubit dinainte să te cunosc, iar când ai venit în viața noastra, m-a cuprins o dragoste nemărginită și greu de explicat în cuvinte. Am să fac tot ce îmi stă în putința și am să îmi dau toată silința să te cresc,astfel încât, peste ani, să fii mândru de felul în care ai crescut și te-ai dezvoltat.Abia aștept să îți povestim și să îți arătam toată povestea ta și a noastră, una plină de dragoste, care mă face să mă simt atât de norocoasă, că am întâlnit un om atât de răbdător și iubitor căruia într-o zi îi vei spune tată și alături de care am reușit să construiesc familia la care visam. Va iubesc nemărginit pe amândoi! @culita.sterp”, a conchis Daniela.

Mesajul lui Culiță Sterp pentru iubita și copilul său

Artistul este în culmea fericirii. Acesta a renunțat la Survivor România pentru a se întoarce mai repede în țară și să fie prezent când fiul său va veni pe lume. Emoționant de mesajul iubitei sale, Culiță nu s-a putut abține și a comentat la postarea acesteia. „Vă iubește tata și vă promite că o să facă totul pentru voi, să nu vă lipsească nimic! ❤️”, a scris Culita.

Întrebată cum îl va chema pe nepotul ei, mama Geta a declarat că fiul lui Culiță va avea un nume rar. Daniela și Culiță au ales un nume biblic, din Vechiul Testament, dar fără a spune exact numele.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: