Redactia.ro
Home » Monden » Drama trăită de concurentele de la Survivor România. Declarațiile șocante făcute de Raluca Dumitru

Drama trăită de concurentele de la Survivor România. Declarațiile șocante făcute de Raluca Dumitru

GALERIE FOTO (2) Drama trăită de concurentele de la Survivor România

Drama trăită de concurentele de la Survivor România. De-a lungul celor două sezoane, au participat multe fete care au vrut să-și depășească limitele. Cu toate astea, se pare că acestea trec prin momente dificile și au mult de suferit. Raluca Dumitru, fosta concurentă de la Survivor România a făcut dezvăluiri șocante despre coșmarul trăit de fete.

Drama trăită de concurentele de la Survivor România. Declarațiile șocante făcute de Raluca Dumitru

Drama trăită de concurentele de la Survivor România. De-a lungul competiției Survivor România, concurentele s-au plâns că au mult de suferit pe insula Republicană. De la retenția de apă sau problemele hormonale, fetele s-au confruntat cu probleme medicale mai dure decât ale băieților. După cum se vede, supraviețuirea în junglă este extrem de dificilă, iar acest lucru l-a confirmat Raluca Dumitru, fosta concurentă. Faimoasa a povestit prin ce momente dramatice a trecut de-a lungul perioadei la Survivor România.

Bruneta a spus că nu se aștepta să se adapteze atât de ușor la viața de pe insula dominicană și că apropiații săi se gândeau că va renunța imediat. Spre surprindere tuturor, Raluca Dumitru a rezistat și a ajutat echipa să câștige puncte. ”Nu mi-am dat seama de acasă cât este de greu să nu ai la dispoziție fie și câteva obiecte de igienă, să nu mai vorbesc de faptul că ești izolat și că vrei să comunici. Din fericire, nu am avut parte de probleme grave de sănătate, însă m-am confruntat cu o situație pe care nu am anticipat-o”, a spus Raluca.

Raluca la Survivor Romania

Conform acesteia, din cauza stresului și a condițiilor, i-a căzut mult păr. „Mi-a căzut foarte mult păr în junglă, îmi cădeau smocuri întregi, aproape în fiecare zi. Principala cauză a fost aceea că nu aveam cu ce să mă pieptăn, părul se încâlcea de la dormit sau de la traseele prin apă, nisip și noroi, și nu aveam o perie la dispoziție să pot să-l descurc. Noi ne spălam doar în mare, iar asta nu ne ajuta prea mult pe noi, fetele cu părul lung”, a povestit Raluca Dumitru pentru Wowbiz.

Cum a reușit Raluca Dumitru să se acomodeze la Survivor România

Ulterior, echipa sa a câștigat, iar premiul a fost ca aceștia să facă duș, ceea ce a salvat-o pe Raluca. ”La un moment dat, am avut o luptă pentru recompensă în care ni s-a oferit ocazia să facem duș. A fost, probabil, unul dintre cele mai importante rewarduri pentru mine, pentru că după câteva luni am putut să-mi descurc părul. După ce m-am spălat, am turnat foarte mult balsam, și subliniez: foarte mult. Abia după aceea am avut curaj să bag peria în păr, altfel aș fi făcut și mai rău”, a mai spus Raluca.

De asemenea, fosta asistentă tv a spus că dormea foarte mult în baracă, deși condițiile erau precare. Potrivit acesteia, oboseala o determina să nu își mai facă griji de condițiile în care trăia și încerca să se odihnească pentru următorul traseu. ”Am dormit foarte mult, enorm de mult. La început nu am crezut că pot să dorm în baracă, însă după efortul depus la jocuri, cădeam pur și simplu și nu mă mai ridicam până a doua zi. La un moment dat, Zanni a făcut o glumă și a aruncat o nucă de cocos lângă mine, însă nici nu m-am clintit. Nu m-am trezit nici măcar în seara în care Zanni a fost mușcat de scorpion și a primit îngrijiri medicale”, a mai spus fosta faimoasă.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: