Redactia.ro
Home » Monden » Survivor România 2021. Sebastian Chitoșcă, detalii despre prietenia cu Zanni și rivalitatea cu Elena

Survivor România 2021. Sebastian Chitoșcă, detalii despre prietenia cu Zanni și rivalitatea cu Elena

Sebastian Chitoșcă, detalii despre prietenia cu Zanni și rivalitatea cu Elena

Sebastian Chitoșcă a părăsit, duminică seară, competiția Survivor România 2021. El a fost ”Faimosul” eliminat înainte de bătăliile individuale pe traseele din Republica Dominicană. Sebastian a oferit, luni, detalii din ”culisele” din camp, mai exact, despre rivalitatea cu Elena Marin și prietenia cu Zannidache.

Survivor România 2021. Sebastian Chitoșcă, detalii despre prietenia cu Zanni și rivalitatea cu Elena

Sebastian Chitoșcă a spus, luni, adevărul despre prietenia pe care a legat-o la Survivor România 2021 cu Zannidache, dar și despre rivalitatea cu Elena Marin. Sebastian a susținut, mai înainte de toate, că Zanni merită să câștige competiția din Dominicană, nu doar pe caz social ci și sportiv.

„Eu tin foarte mult la Zanni, mereu am sustinut că acest copil are nevoie să câștige această competitie, nu doar pentru cazul social. La un moment dat eram cel mai bun din competitie, au recunosuct-o si Faimosii și Războinicii. Competitia nu a fost doar sportiva, si cand spuneam ca merita sa castige Zanni, ma refereram per total. Este un personaj foarte misto. El avea puterea sa zambeasca, e un băiat care a trecut prin foarte multe lucruri”, a declarat Sebastian pentru wowbiz.ro

Deși s-au înțeles foarte bine, Sebastian Chitoșcă a recunoscut și certurile dintre el și Zannidache. Îl apreciază pe acesta pentru că nu purta ranchiună după o altercație, dar și pentru performanța sa sportivă.  Totodată, Sebastian a mai spus că îi plăcea să-l vadă pe Zannidache câștigând la ștafete.

”Fiind si bun pe sportiv, vazandu-l cum e ca persoana… Toata lumea are minusuri si plusuri, acolo nu exista perfectiune, dar eu in competitia asta cel mai mult m-am certat cu Zanni. Nu ca nu credeam in mine sau in sansa mea de a castiga, dar eram realist si vedeam cum decurg lucrurile de la saptamana la saptamana. Erau momente in care prindeam finalurile, dar il trimiteam pe Zanni sa se duca la stafeta, pentru ca imi placea sa il vad cum se bucura.Daca ii spui o vorba buna, el este fericit. Se bucura din lucruri marunte si mici si in continuare vreau sa castige aceasta competitie. Nu se astepta nimeni sa fie atat de bun pe sportiv, sa fie atat de uman pe social. El trecea peste tot, nu tinea in suflet nimic”, a mai dezvăluit Sebastian pentru aceeași sursă.

Sebastian Chitoșcă nu-i poartă ranchiună Elenei Marin

În privința ”Faimoasei” Elena Marin, Sebastian a spus că aceasta a luat totul mult prea personal în competiție. Concurentul a mai precizat că doar o singură dată a jignit-o pe Elena și și-a cerut scuze.

„Toti au plecat si isi spuneau părerea despre Elena, toti spuneau că dramatizeaza, că e victimă. Acolo daca erai nervos si spuneai „Bă Elena, ai spus că apa e neagră? Dar te rog să răspunzi cu da sau nu”, ea te lua pe la Brăila și apoi spunea că o jignești. Singurele injurii aduse Elenei a fost atunci cand a incercat să bage cearta intre mine si Morosanu i-am spus că este de cea mai joasă speță. Mi-am cerut scuze apoi, dar a tinut-o o lună că am jignit-o. Ea lua totul ca pe jigniri, dar nu erau jigniri reale”, a mai spus Sebastian Chitoșcă.

De asemenea, Sebastian a precizat că nu-i poartă ranchiună Elenei și că chiar s-ar amuza cu aceasta de momentele de la Survivor România, dacă s-ar revedea. Totodată, în privința kilogramelor Elenei Marin, Sebi este de părere că aceasta trebuie să-și revină la forma inițială, deoarece: îi stătea foarte bine cu silueta ei de dansatoare”

„Cu siguranta daca m-as vedea cu Elena in platou as rade de anumite momente, mi-as aminti de partile frumoase, trebuie să lăsăm momentele urâte în urmă. La un moment dat aveam 18 intrari si zero puncte pierdute (…)  Din toate fetele care au fost in competitie și au stat mai multe luni, niciuna nu s-a îngrăsat 5-10 kilograme. Au fost foarte multi carbohidrati, mancam foarte mult orez. Și Albert și Sorin s-au ingrădat, dar si cocosul a fost de vină. Unii au devenit dependenti de cocos, inclusiv Elena, pentru că mâncau cocos toată ziua si cocosul are foarte mult ulei. Eu am slăbit 15 kilograme in competitie. Despre problemele hormonale nu stiu foarte bine, sper să fie bine Elena și să își revină pentru că îi stătea foarte bine cu silueta ei de dansatoare”, a mai declarat Faimosul.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: