Redactia.ro
Home » Monden » De ce nu îl suporta Raluca Dumitru pe Zannidache înainte să participe la Survivor România. Prietena ei cea mai bună a spus adevărul!

De ce nu îl suporta Raluca Dumitru pe Zannidache înainte să participe la Survivor România. Prietena ei cea mai bună a spus adevărul!

GALERIE FOTO (2) De ce nu îl suporta Raluca Dumitru pe Zannidache înainte să participe la Survivor România

De ce nu îl suporta Raluca Dumitru pe Zannidache înainte să participe la Survivor România. A devenit una dintre cele mai controversate concurente de la Survivor România. Deși nu are nici două luni de când a intrat în competiție, Raluca Dumitru a intrat deja în conflicte cu unii faimoși. Pe de altă parte, a legat o prietenie cu Zanni și Sebi. Însă puțini sunt cei care știu că bruneta nu îl suporta pe artist.

De ce nu îl suporta Raluca Dumitru pe Zannidache înainte să participe la Survivor România. Prietena ei cea mai bună a spus adevărul!

De ce nu îl suporta Raluca Dumitru pe Zannidache înainte să participe la Survivor România. Raluca Dumitru a intrat în concurs alături de Irisha, dar cea din urmă a fost eliminată după câteva săptămâni. Deși nu are nici două luni de competiție, Raluca a devenit una dintre cele mai controversate concurente de la Survivor România. Bruneta a intrat deja în conflict cu Culiță Sterp și Ștefan Ciuculescu, după ce aceștia au acuzat-o de falsitate. Cei doi sunt de părere că Raluca s-a împrietenit cu Zanni pentru că acestea este votat favoritul publicului.

După acest incident, prietena cea mai bună a Ralucăi, Izabela Ioniță a spus adevărul despre caracterul fostei vedete de la Antena Stars. „În primul rând, pot spune că Raluca este una dintre cele mai corecte persoane pe care le cunosc. Da, uneori are gura mare, este ușor colerică, se aprinde destul de repede, însă nu ține la supărare. Raluca reacționează prost atunci când vede o nedreptate sau când e acuzată de un lucru pe care nu l-a făcut.Să ne înțelegem: Raluca nu a venit în nici un caz cu lecția învățată de acasă, așa cum am mai auzit că este acuzată. Ea nu-i cunoștea pe Zanni sau pe Sebi, nu-i întâlnise niciodată. Singurii oameni pe care îi cunoștea erau: Moroșanu și Elena Marin. Tocmai asta mi-a și zis, că e fericită că nu o să stea singură și că poate oamenii ăștia o vor ajuta să se integreze”, a declarat Izabela Ioniță.

Ce o deranja pe Raluca la Zanni

Izabela, prietena cea mai bună a Ralucăi a declarat că bruneta nu îl plăcea pe Zannidache, înainte de a se înscrie la Survivor România. Mai mult, fosta asistentă tv a declarat că nu îl suportă pe Faimosul trapper, lucru care i-a derutat pe fanii emisiunii. „Despre Zanni, de exemplu nu avea o părere prea bună, văzându-l la televizor. Zicea că nu prea îl ”halește”. Dar, socoteala de acasă nu se potrivește cu cea din târg. Cred că Raluca și-a dat seama că Elena încearcă s-o manipuleze, pe ea și pe Irisha, tocmai de aceea a preferat să plece de lângă ea. Și aduceți-vă aminte, la vremea aceea, Elena era favorita publicului, nu se poate spune că a acționat pe interes”, a declarat Izabela Ioniță”, prietena Ralucăi Dumitru.

Raluca Dumitru este cunoscută de mulți români ca fostă asistentă TV și fotomodel. Aceasta a fost asistentă tv la Star Matinal, alături de Răzvan Botezatu și Natalia Mateuț. În urmă cu doi ani, Raluca și Răzvan au decis să plece din trust, iar de atunci bruneta nu a mai fost văzută la televizor.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: