Redactia.ro
Home » Monden » De ce a plecat Raluca Dumitru de la Antena Stars? Ce salariu primea noua concurentă de la Survivor România

De ce a plecat Raluca Dumitru de la Antena Stars? Ce salariu primea noua concurentă de la Survivor România

GALERIE FOTO (7) De ce a plecat Raluca Dumitru de la Antena Stars_

De ce a plecat Raluca Dumitru de la Antena Stars? Raluca Dumitru este una dintre noile concurente de la Survivor România 2021. Bruneta este pregătită se le demonstreze telespectatorilor că poate face față cu brio provocărilor din Republica Dominicană. În trecut, Raluca a cochetat cu televiziunea, fiind asistentă tv la Antena Stars, alături de Răzvan Botezatu. De ce a plecat vedeta de la trust?

De ce a plecat Raluca Dumitru de la Antena Stars? Ce salariu primea noua concurentă de la Survivor România

De ce a plecat Raluca Dumitru de la Antena Stars? Noua faimoasă de la Survivor România este o adevărată surpriză atât pentru concurenți, cât și pentru telespectatori. În vârstă de 34 de ani, Raluca Dumitru a acceptat să intre în competiția Survivor România, sezonul 2, considerându-se o persoană ambițioasă și susține că mereu a reușit ce și-a propus în viață. În trecut, bruneta a fost asistentă tv la Antena Stars, alături de bunul său prieten, Răzvan Botezatu.

În 2018, Răzvan și Raluca și-au anunțat amândoi plecarea de la cârma emisiunii, pe care o prezentau alături de Natalia Mateuț. Bruneta a postat pe rețelele de socializare un mesaj în care își anunța fanii că se va retrage din trustul Antena după cinci ani. „Pentru mine toamna vine cu schimbări! Închei un capitol minunat din viață și las locul altor file de poveste să fie scrise…. După 5 ani petrecuți în sânul familiei Antena Stars la „Star Matinal” a venit momentul schimbării. Vă mulțumesc tuturor celor care ați fost alături de mine în toți acești ani, care m-ați susținut și îndemnat în fiecare zi să fiu mai bună, dar și celor care v-ați trezit în fiecare dimineață să beți cafeaua cu noi! Sunt pregătită să fac față provocărilor, aștept cu drag să vă anunț ce va urma, la momentul prielnic. Până atunci vreau să le urez succes pe mai departe colegilor de la Star Matinal și să aibă dimineți pline așa cum au fost și ale mele în acești 5 ani!„, este mesajul Ralucăi Dumitru.

Câți bani primea Raluca Dumitru ca asistentă tv

În urmă cu trei ani, Raluca Dumitru anunța că se retrage de la cârma emisiunii matinale pe care o prezenta. Decizia a pornit de la salariul pe care bruneta îl încasa. Multă lume s-a întrebat de ce concurenta de la Survivor România și prietenul său au renunțat la cariera lor.

Conform unor surse, cei doi primeau între 500 și 700 de euro, iar acest lucru nu le-a convenit. “Raluca Dumitru avea 500 de euro lunar pentru postul de asistentă la Star Matinal. Ea şi-a dorit de mai multe ori să plece, dar a crezut că treptat i se vor oferi mai mulţi bani. Contractele ei de imagine şi micile prezentări de modă la care era solicitată îi mai rotunjeau veniturile. Răzvan Botezatu avea şi el un salariu mult mai mic decât al altor prezentatori tv. Bote câştiga 700 de euro, pentru un program de lucru de luni până vineri”, au povestit surse din anturajul celor doi.

Raluca Dumitru este cunoscută și datorită participării în videoclipurile mai multor artiști celebri, printre care și Narcotic Sound and Christian D, Marcel Pavel, 1Q Sapro, Grasu XXL sau BUG Mafia.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: