Redactia.ro
Home » Monden » Ce mai fac Andrei și Karina din primul sezon Survivor România! Cei doi s-au îndrăgostit în timpul competiției

Ce mai fac Andrei și Karina din primul sezon Survivor România! Cei doi s-au îndrăgostit în timpul competiției

GALERIE FOTO (3) Ce mai fac Andrei și Karina din primul sezon Survivor România! Cei doi s-au îndrăgostit în timpul competiției

Andrei și Karina au fost concurenți în echipa Războinicilor din cadrul primului sezon de la Survivor România. Cei doi au atras atenția publicului după ce și-au dat frâu sentimentelor și au legatu o relația în timpul competiției. Acum, fanii emisiunii se întreabă ce mai fac cei doi. 

Ce mai fac Andrei și Karina din primul sezon Survivor România

În primul sezon al emisiunii fenomen Survivor România, Andrei Ciobanu și Karina Fetică au ajuns să se îndrăgostească iremediabil și să formeze un cuplu în timpul competiției. Adrenalina și efortul pe care l-au depus în timpul competiției i-a făcut pe aceștia să se apropie din ce în ce mai mult, mai ales că făceau parte din aceeași echipă, iar timpul petrecut împreună le-a fost ajutor.

Deși au vrut să țină totul secret, un sărut pasional surprins pe camerele de supraveghere a dat în vileag relația care se formase între cei doi. Fanii au fost încântați de cuplul care se formase și au avut parte de suportul tuturor celor din jur.

După încheierea competiției, mulți au considerat că aceștia se vor despărți, însă relația lor a continuat să meargă foarte bine, devenind cuplul favorit de la Survivor România. Au petrecut multe clipe frumoase, iar după o vară excepțională în care s-au bucurat unul de celălalt, cei doi au decis să pună capăt relației,  veste care i-a întristat pe fani.

Karina a fost cea care a făcut anunţul pe reţelele de socializare, dezvăluind că nu „au reuşit să ajungă în punctul în care îşi doreau”.

Ce mai fac Andrei și Karina din primul sezon Survivor România! Cei doi s-au îndrăgostit în timpul competiției

”Noi am hotărât să luăm o pauză, am hotărât să mergem pe drumuri separate pentru că lucrurile între noi nu au reușit să ajungă în punctul în care ne doream. Relația noastră a fost una foarte frumoasă și la Survivor și după, dar, cumva, unele lucruri nu merg și atunci am hotărât, de comun acord, să ne despărțim. Vă mulțumim foarte mult pentru susținerea voastră, pentru toate editurile frumoase pe care ni le-ați făcut, pentru toate videoclipurile, vă mulțumim că ați fost alături de noi. Puteți să ne susțineți în continuare, dar, momentan, noi vom merge pe drumuri separate. Avem nevoie de foarte multă susținere, sunt niște momente grele”, a dezvăluit Karina prin intermediul unor filmulețe postate pe instagram.

Andrei a confirmat și el despărțirea, iar cei doi au decis de comun acord să nu mai formeze un cuplu fără certuri și reproșuri.

Karina Fetică și Andrei Ciobanu aveau planuri de nuntă

Karina Fetică și Andrei Ciobanu discutau, înainte de despărțirea care a luat prin surprindere showbiz-ul, despre căsătorie, iar nunta lor urma să fi una atipică, având în vedere că el este catolic și ea e de religie ortodoxă.

Ce mai fac Andrei și Karina din primul sezon Survivor România! Cei doi s-au îndrăgostit în timpul competiției

”Mi-aș dori să participe și unchiul meu, să fie la altar, având în vedere că este preot. Ar fi ceva special pentru mine. Vom vedea cum vom proceda. Putem oficia căsătoria în ambele religii, important este că nunta să fie simplă, cu prietenii aproape, să ne distrăm și să fie specială pentru noi. Mi-o imaginez pe Karina într-o rochie albă, simplă, machiată foarte puțin, pentru că este frumoasă natural”, a povestit, pe atunci, lăsându-se purtat de emoții, Andrei de la Survicor România 2020.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: