Redactia.ro
Home » Monden » Prima reacție a Mellinei după ce a fost eliminată de la Survivor România: „N-am știut că sunteți atât de…”

Prima reacție a Mellinei după ce a fost eliminată de la Survivor România: „N-am știut că sunteți atât de…”

GALERIE FOTO (3) Prima reacție a Mellinei după ce a fost eliminată de la Survivor România

Prima reacție a Mellinei după ce a fost eliminată de la Survivor România. Duminică seara, telespectatorii emisiunii au avut parte de o surpriză, după ce războinica Mellina a fost eliminată din competiție. Concurenta a fost cea care a primi cele mai puține voturi din partea publicului.

Prima reacție a Mellinei după ce a fost eliminată de la Survivor România: „N-am știut că sunteți atât de…”

Prima reacție a Mellinei după ce a fost eliminată de la Survivor România. Duminică seara, echipa Războinicilor a mai pierdut un concurent. Mellina a fost cea care a părăsit competiția Survivor România, fiind cea care a primit cele mai puțin voturi din partea publicului. Drumul în competiția Survivor România a ajuns la final pentru Mellina, declarând zilele trecute că este împăcată cu ideea că va pleca acasă.

În cursa pentru eliminare din această săptămână au intrat Mellina și Sorin, votat de Albert Oprea, și Jador, alături de Elena Marin, care a fost propusă de Zannidache. ” După primul traseu la Survivor, fiecare zi a fost bonus pentru mine. Tremur efectiv. Faptul că am ajuns până aici să fie dovada că orice om poate face orice în viața asta. Sunt o simplă cântăreață, dacă eu am putut să îndur această luptă grea, oricine poate orice. Vreau să zic că dacă am reușit să inspir un om prin ce am făcut aici, am devenit relevanță ca om.Las loc ca unul dintre Războinici să ajungă Survivor. Vă mulțumesc pentru această experiență. Furnicuța out!”, a declarat Mellina, înainte să-și ia rămas bun de la colegii săi.

Cu toate că și-au dat seama că Mellina traversează o perioadă dificilă în concurs, Războinicii nu au ezitat să o nominalizeze. „Știam că voi fi nominalizată de către echipă și ei știu. Am mai avut o discuție în camp că sunt împăcată cu gândul de a pleca acasă”, declara ea.

Mellina le este recunoscătoare fanilor săi

La scurt timp după ce a plecat de la Surviror România, Mellina le-a mulțumit fanilor ei pentru că au susținut-o. ” Vreau să mulțumesc din inimă tuturor oamenilor care m-au susținut, n-am știut că sunteți atât de mulți, vă mulțumesc…deci până la infinit și inapoi. Sper că nu v-am dezamăgit, eu am dat tot ce a fost în mine, am fost așa cum sunt, o femeie cu defecte, plină de defecte și poate câteva calități. N-am știut că sunteși atât de mulți. Vă mulțumesc din inimă, nu am cuvinte, dar vreau doar să vă arăt cum arată pantalonii mei după 3 luni de Survivor.Am revenit la civilizație”, a mărturisit Mellina, după competiția Survivor România 2021.

Mellina este cunoscută pentru piesele ei lansate solo dar și în colaborare cu alte vedete. Cu toate astea, puțini sunt cei care știu că Mellina a terminat Școala Populară de Arte, secția canto muzică ușoară, și a participat la numeroase festivaluri și concursuri muzicale. S-a lansat în 2011, cu piesele „My Life” şi „Can’t Hide”, în colaborare cu băieţii de la That’s Right şi Bogdan Ioan. De asemenea, fosta concurentă de la Survivor România a compus piese pentru numeroși artiști din țară, cât și din străinătate, precum: Robin DeVille- „Just The Way I Am” (feat. Ivan Garcia) sau Zelish- „I Won’t Give Up” & „Forever You & Me”.

Adevărul despre idila Mellinei cu Kamara

În presă au apărut informații despre o posibilă relație amoroasă între Mellina și Kamara. Fratele artistului,Musty a făcut parte din echipa RĂzboinicilor, fiind alături de Mellina. Artista și Kamara au lansat o piesă împreună, iar după încetarea proiectului au apărut în mediul online mai multe imagini în care cei doi sunt extrem de apropiați. “Mellina este amica lui Kamara, la fel ca și Musty. Se cunosc de când doar câteva luni, de când au scos o melodie împreună. În fapt, nu este nimic altceva între ei”, au declarat surse din apropierea artistului.

Ulterior, s-a zvonit că Mellina ar avea o idilă și cu fratele lui Kamara, după ce aceștia au făcut parte din echipa albaștrilor de la Survivor România. După ce a fost eliminat, Musty a clarificat situația și a declarat că ține la artistă ca la o soră, iar intre ei nu este nimic mai mult.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: