Redactia.ro
Home » TV » Patru concurente vor intra în competiția Survivor România 2021. Anunțul surprinzător făcut de Daniel Pavel

Patru concurente vor intra în competiția Survivor România 2021. Anunțul surprinzător făcut de Daniel Pavel

GALERIE FOTO (4)

Patru concurente vor intra în competiția Survivor România 2021. Noi surprize în competiția Survivor România. Prezentatorul emisiunii anunță că patru noi fete au acceptat provocarea vieții lor. Așadar, atât concurenții din echipa Faimoșilor, cât și cei din echipa Războinicilor, vor avea primi întăriri.

Patru concurente vor intra în competiția Survivor România 2021. Anunțul surprinzător făcut de Daniel Pavel

Patru concurente vor intra în competiția Survivor România 2021. După eliminarea Anei Porgras din competiția Survivor România, mii de internauți au contestat această decizie, cerând ca bruneta să se întoarcă în cadrul concursului. Pentru că nu este posibil acest lucru, producția a decis ca patru noi concurente să intre în cele două echipe de la Survivor. Astfel, prezentatorul emisiunii de la KanalD a anunțat că patru concurente noi vor intra in emisiunea de la KanalD.„Survivor Romania 2021 este o competitie si are surprize peste surprize. Haideti sa le primim pe noile coechipiere!”, a spus Daniel Pavel.

După aproape patru luni de trasee grele, concurenții din Republica Dominicană vor primi întăriri și forțe proaspete în ambele echipe. Raluca Dumitru și Irina Ceban sunt două dintre noile concurente care sunt pregătite să înfrunte cele mai dificile trasee din Republica Dominicană. Irina Celban, 32 de ani este din Republica Moldova și a devenit cunoscută în România după ce a participat în emisiunea „Bravo, ai stil!”, unde a reușit să ajungă în Marea finală. Bruneta este cântăreață și stilist. La 26 de ani s-a mutat în România pentru a se lansa în muzică, iar acum se consideră o perfecționistă și a acceptat provocarea Survivor pentru că îi place sportul și să trăiască experiențe noi. În cazul în care ar câștiga marele premiu, vedeta ar investi în visurile ei.

Irina Ceban

Raluca Dumitru, fosta asistentă tv este în prezent antreprenor și vlogger. Aceasta a cochetat cu modellingul încă din tinerețe și a ajuns în televiziune. Bruneta a colaborat cu mai multe emisiuni din diferite trusturi, a făcut ședințe foto și a avut mai multe apariții în videoclipuri. Celelalte două concurente vor fi prezentate în episodul Survivor România, de joi, 8 aprilie.

Raluca Dumitru, noua concurenta Survivor Romania

Telespectatorii, șocați de plecarea Anei Porgras

Duminica trecută, telespectatorii Survivor România au avut parte de o surpriză șocantă, după ce faimoasa Ana Porgras a fost eliminată din competiție. Fosta sportivă a fost nominalizată de colegii săi Jador și Sebastian, iar voturile telespectatorilor au fost prea puține, așa că bruneta a fost nevoită să plece.

Ana Porgras

Șocați au fost și colegii săi din echipa Faimoșilor. Cel mai afectat a fost Zannidache, care este și bun prieten cu Ana. „Imi pare foarterau ca a iesit Ana din competitie. Ma simt ca pe campul de lupta, a plecat un om foarte bun, un luptator. Ana a fost foarte buna in ultimul timp”, a declarat afectat Zanni. De asemenea, Culiță a fost și el bulversat de cele întâmplate, menționând că toată lumea știa de intenția lui Jador. Fanii lui Jador l-au criticat pe acesta pentru că din cauza lui, Ana Porgras considerată cea mai bună concurentă din echipa lor, a plecat acasă. Pentru a calma situația, prietenul său cel mai bun, Bogdan Mocanu a declarat că Jador nu a făcut nominalizarea intenționat pentru a lovi în Zanni. „Nu a făcut-o intenționat. Avem reacția lui, nu s-a așteptat niciodată la chestia asta. Nu a făcut-o ca să dea în Zanni. Dacă știa că va ieși, nu o făcea pentru că ar fi dezechilibrat echipa”.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: