Redactia.ro
Home » Monden » Culiță Sterp a fugit de la locul accidentului. Ce alcoolemie avea artistul

Culiță Sterp a fugit de la locul accidentului. Ce alcoolemie avea artistul

GALERIE FOTO (5) Daniela Iliescu, prima reacție după accidentul provocat de Culiță Sterp 

Culiță Sterp este în prezent cercetat pentru o serie de ilegalități comise miercuri spre joi seară când a fost protagonistul unui accident rutier, în Cluj Napoca. Acesta a fugit de la locul accidentului, deoarece se afla sub influența alcoolului. Iată toate detaliile!

Culiță Sterp, accident grav cu mașina în Cluj-Napoca

Culiță Sterp a avut parte de o tragedie miercuri spre joi noapte! Cântărețul a fost protagonistul unui accident grav de mașină în Cluj-Napoca, în Piața Avram Iancu, chiar la intersecția cu Bulevardul Eroilor. Culiță Sterp se afla la volanul bolidului său de lux, un SUV Mercedes. În acest grav accident au fost implicați vedeta și proprietarul unui autoturism Logan care a ajuns la spital, în urma coliziunii, transportat de echipajul SMURD.

Sursa foto: wowbiz.ro

IPJ Cluj: Culiță a fugit de la locul accidentului

ISU Cluj a fost alertat la ora 02:08 cu privire la accidentul rutier între cele două autoturisme. La scurt timp, autoritățile au intervenit prin prezența pompierilor, a unei autospeciale de stingere și descarcerare, dar și a unei ambulanțe SMURD.

În urma coliziunii un bărbat în vârstă de 32 de ani, șoferul celeilalte mașini implicate în tragicul eveniment, a ajuns la spital în stare conștientă, pentru a primi îngrijiri medicale.

„În 17.11.2022, la ora 2:08, ISU Cluj a fost alertat pentru a interveni la un accident rutier produs între două autoturisme, in Cluj-Napoca, intersecția Piata Avram Iancu/Eroilor. A intervenit Detașamentul 1 de pompieri Cluj-Napoca cu o autospeciala de stingere și descarcerare și un echipaj de terapie intensivă mobila (ambulanta SMURD). Nu s-au impus manevre de descarcerare. O victimă, bărbat, 32 ani, a fost transportata la spital de ambulanță SMURD, conștienta și cooperanta.

În urma evenimentului rutier, conducătorul auto de 32 de ani a fost transportat la o unitate medicală pentru investigații de specialitate, însă nu a rămas internat. În cazul acestuia, testarea cu aparatul etilotest a indicat rezultat negativ. După producerea evenimentului rutier, conducătorul auto în vârstă de 30 de ani nu ar fi rămas în zona respectivă, fiind ulterior identificat de polițiști”, se arată în comunicatul de la IPJ Cluj, potrivit clujust.ro.

Culiță Sterp este cercetat acum de autorități pentru conducerea autoturismului sub influența băuturilor alcoolice, părăsirea locului accidentului, dar și pentru vătămare corporală din culpă.

„După producerea evenimentului rutier, conducătorul auto în vârstă de 30 de ani nu ar fi rămas în zona respectivă, fiind ulterior identificat de polițiști.

Testarea cu aparatul etilotest a indicat o concentrație de 0,41 mg/l alcool pur în aerul expirat, bărbatului fiindu-i recoltate probe biologice la o unitate medicală.

În cauză sunt efectuate cercetări sub aspectul infracțiunilor de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului, vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului fără încuviințarea organelor de poliție, în cadrul anchetei urmând a fi stabilite cu exactitate condițiile în care a avut loc evenimentul rutier”, transmite IPJ Cluj.

Ileana Sterp: „Culiță este bine”

Ileana Sterp, sora lui Culiță, a fost contactată de presă pentru a afla detalii despre starea artistului. Aceasta s-a arătat indignată și a spus că toate detaliile despre incident se vor afla în mediul online, de pe rețelele personale de socializare ale familiei. Totuși, aceasta a mărturisit că fratele ei este teafăr și nevătămat:

„Culiță este bine. El este bine, dar vă rog să nu mai sunați nici pentru lucruri bune, nici pentru lucruri rele. Poate sunteți bine intenționat, dar apoi preiau alții și scriu minciuni. Tot ce avem de comunicat vom comunica pe rețelele de socializare, pe pagina de YouTube. Chiar sunt extrem de nervoasă”, a spus Ileana Sterp pentru Fanatik.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: