Redactia.ro
Home » Monden » Culiță Sterp a scăpat de controlul judiciar. Cum a primit vestea, artistul și-a făcut bagajele și a plecat în vacanță

Culiță Sterp a scăpat de controlul judiciar. Cum a primit vestea, artistul și-a făcut bagajele și a plecat în vacanță

culita sterp

În urmă cu aproximativ un an, Culiță Sterp a fost protagonistul unui accident rutier. Artistul nu a respectat semnele de circulație și a provocat un accident pe o stradă din Cluj Napoca. În plus, el a fugit de la locul accidentului, dar a fost reținut în scurt timp de către oamenii legii și supus anchetei. După aproape un an de judecată, iată la ce concluzii au ajuns magistrații în cazul lui Culiță.

Culiță Sterp a scăpat de controlul judiciar și deja se relaxează departe de România

Magistrații au vești bune pentru Culiță Sterp. Solistul a scăpat de controlul judiciar care îi interzicea să părăsească țara. Până la decizia finală luată de magistrați, Culiță trebuia să respecte mai multe reguli pentru a nu avea probleme serioase cu legea.

Artistul avea obligația de a se prezenta în fața judecătorilor de fiecare dată când era chemat, precum și datoria de a anunța schimbarea locuinței. În plus, el nu avea voie să depășească limita teritorială a României și avea și interdicția de a conduce autovehicule. Din fericire, toate aceste restricții au fost ridicate după ce judecătorii au decis încetarea controlului judiciar.

„Revocă măsura controlului judiciar luată prin Ordonanţa din data de 18.11.2022 şi menţinută prin Încheierea penală nr. 293/28.12.2022, prin Încheierea penală nr. 46/17.02.2023, prin Încheierea penală nr. 110/07.04.2023 şi prin Încheierea penală nr. 165/26.05.2023 faţă de inculpatul S.N., trimis în judecată pentru săvârşirea infracțiunilor de conducere a unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

Dispoziţiile prezentei încheieri privind revocarea măsurii controlului judiciar vor fi executorii la data rămânerii definitive. Cu drept de contestaţie în 48 de ore de la comunicare”,  se arată în decizia instanței.

Pentru a sărbători așa cum se cuvinte faptul că a scăpat de controlul judiciar atât de restrictiv, Culiță Sterp și-a făcut bagajele și a plecat alături de partenera de viață în Grecia, într-o destinație luxoasă pe care nu mulți și-ar permite să o aleagă. S-a cazat într-un resort de lux, de cinci stele și a lăsat toate problemele în urmă.

Culiță Sterp a vorbit despre accidentul pe care l-a provocat

După accidentul pe care l-a provocat și pentru care a fost blamat în spațiul public, Culiță Sterp a ales să păstreze tăcerea timp de mai multe zile pentru a-și alege cu atenție cuvintele. După mai multe momente de tăcere, el a revenit pe contul personal de Instagram și a scris un mesaj în care a explicat, cu amănunte, situația delicată în care se afla în momentul respectiv.

„Vă pup pe toți, dragii mei. N-am fugit nicăieri, aici sunt, pentru cei care vă întrebați. Mi-a fost greu să ies în fața voastră și să vorbesc, să vă spun ceva după cele întâmplate. Am stat puțin să mă gândesc, să analizez tot la rece și chiar am avut nevoie de o pauză. Vreau să îi cer scuze, în primul rând, lui Marius, băiatul implicat în accident, atât lui cât și familiei lui, cu care am ținut legătura și cu care m-am împăcat.

Vreau să le cer scuze celor pe care i-am dezamăgit, celor care mă apreciază și în special familiei mele care este mereu lângă mine. Știu că am dezamăgit și poate că nu își mai au rost cuvintele, dar nu cred că este om în lume care să nu greșească”, scria Culiță pe contul personal de Instagram.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: