Redactia.ro
Home » Homepage » Culiță Sterp amenință cu instanța de judecată! Atac dur la adresa Marei Bănică: „Cine sunteți dvs? Nu vă e rușine?”

Culiță Sterp amenință cu instanța de judecată! Atac dur la adresa Marei Bănică: „Cine sunteți dvs? Nu vă e rușine?”

GALERIE FOTO (3) Culiță Sterp amenință cu instanța de judecată! Atac dur la adresa Marei Bănică: „Cine sunteți dvs? Nu vă e rușine?”

Scandalul dintre Culiță Sterp și Mara Bănică pare să fie departe de a se stingă, iar în ultimele zile a ajuns la cote maxime de intensitate. Totul a pornit de la o postare pe rețelele de socializare a Marei Bănică în care aceasta își exprima susținerea pentru un participant la competiția „Survivor All Stars”, dar și aducând în discuție aspecte controversate despre familia Sterp.

Culiță Sterp atac dur la adresa Marei Bănică

Reacția lui Culiță Sterp nu s-a lăsat mult așteptată, acesta luând poziție fermă împotriva acuzațiilor aduse de Mara Bănică. Prin intermediul unui comentariu postat pe rețelele de socializare, artistul a replicat vehement, caracterizând afirmațiile jurnalistei drept „atât de false și nereușite, mai nereușite decât operațiile dumneavoastră”.

În centrul conflictului se află declarațiile aduse de Mama Geta, mama lui Culiță Sterp, care a sugerat că acesta nu ar fi fidel, declarații care au stârnit reacții puternice în mediul online. Mara Bănică a intervenit în acest context, dezvăluind că a purtat o conversație cu Daniela Iliescu, iubita lui Culiță Sterp și mama copilului acestuia, însă reproducerea acestei discuții a fost contestată ulterior de familia Sterp ca fiind falsă.

 Culiță Sterp: „Cine sunteți dvs? Nu vă e rușine?”

De asemenea, Sterp a negat vehement acuzațiile referitoare la tratamentul oferit angajaților familiei sale, amenințând cu acțiuni legale împotriva Marei Bănică pentru defăimare și răspândire de informații false.

„Mara Bănică, cine sunteți dvs. și ce vă reprezintă de vă permiteți să vorbiți așa despre familia mea? Să aduceți acuzații atât de grave și de false, mai false și mai nereușite decât operațiile dvs. Plus de asta, vă permiteți să faceți conversații false între dvs. și „Daniela”, nu vă e rușine?

Nu știu dacă știți, dar eu recent am mai câștigat două procese cu televiziunile la care „lucrați” dvs, ce mai e un proces în plus și cu dvs? O să ne vedem în instanță pentru toate afirmațiile grave și false pe care le-ați adus la adresa noastră”, a fost comentariul scris de Culiță Sterp în urma postării Marei Bănică.

„Doamna Mara Bănică să vă fie ruşine ca pentru ca faceți afirmații FALSE foarte grave la adresa mea și a familiei mele și pentru că faceți și conversaţii false mai nou! Pentru toate astea o să ne vedem în instanţă! E prea mult deja unde se ajunge pentru denigrarea familiei mele.

Și eu îmi susţin fratele ca să câştige finala Survivor dar nu denigrez pe nimeni pentru asta şi nu aduc afirmații false la adresa celorlalți
concurenţi ba chiar le urez baftă și lui Zanni și lui Andrei pentru ca îi cunosc personal și știu ce fel de oameni sunt şi îmi sunt dragi!”, a completat Culiță Sterp într-o postare pe InstaStory, Instagram. 

Este de remarcat că acest scandal a fost intens mediatizat, fiind amplificat și de alte figuri publice care și-au exprimat susținerea fie pentru una, fie pentru cealaltă parte implicată. Totodată, acest conflict a reușit să atragă atenția publicului asupra problemelor legate de confidențialitate și manipulare în mediul online, subliniind importanța verificării sursei și a veridicității informațiilor transmise pe rețelele de socializare.

Astfel, scandalul dintre Culiță Sterp și Mara Bănică este departe de a se soluționa, iar bătălia între cei doi continuă să fie purtată atât în spațiul virtual, cât și în cel public. Este chiar de așteptat ca aceste conflicte să își găsească rezolvarea în instanță.

Culiță Sterp amenință cu instanța de judecată

Culiță Sterp a anunțat în mediul online că a câștigat în trecut atât procesul cu trustul de presă Antena 1, dar și cu România TV, deoarece au fost scrise știri false la adresa lui și amenință cu instanța de judecată în ceea ce privesc afirmațiile Marei Bănică.

Sursa foto: Arhivă

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: