Redactia.ro
Home » Monden » Cum a reacționat Daniela Iliescu, după ce au ieșit la iveală mesajele în care o critică aspru pe soacra ei? Mama Geta a intervenit imediat: „Pentru minciunile inventate…”

Cum a reacționat Daniela Iliescu, după ce au ieșit la iveală mesajele în care o critică aspru pe soacra ei? Mama Geta a intervenit imediat: „Pentru minciunile inventate…”

Cum a reacționat Daniela Iliescu, după ce au ieșit la iveală mesajele în care o critică aspru pe soacra ei? Mama Geta a intervenit imediat: „Pentru minciunile inventate...”

Recent, în mediul online a izbucnit un scandal de proporții, după ce jurnalista Mara Bănică a făcut publice mesaje în care Daniela Iliescu, iubita lui Culiță Sterp, își critica vehement soacra. Aceste dezvăluiri au declanșat o serie de reacții din partea celor implicați, aducând în prim-plan tensiunile din familia Sterp și opiniile contradictorii asupra situației. Mama Geta a intervenit imediat. Iată ce s-a întâmplat!

Cum a reacționat Daniela Iliescu, după ce au ieșit la iveală mesajele în care o critică aspru pe soacra ei?

Totul a început când Mara Bănică, șocată de afirmațiile făcute de Mama Geta în emisiunea lui Cătălin Măruță, a decis să își exprime public dezacordul. În timpul unei intervenții televizate, Mama Geta a făcut declarații controversate despre fiul său și a avut un derapaj rasist la adresa lui Jador, ceea ce a atras critici dure din partea jurnalistei. În plus, Bănică a publicat conversații private cu Daniela Iliescu, în care aceasta își critica soacra, adăugând combustibil unui foc deja aprins.

„Trebuie să scriu despre Survivor all Stars. Greșit! Nu trebuie, ci VREAU să scriu. N-am pierdut niciun episod, așadar am pierdut 3 nopți pe săptămâna, a trebuit să mă uit nopțile pe Voyo, în direct la Pro era imposibil cu copiii pe cap. Vreau să câștige Zanni, nu știu dacă-mi iese, deși știu că publicul nu e prost și sper că îl va vota. Știu că telespectatorii vor vota între el și Sterp în finală.

Sunt atât de plăcut surprinsă de evoluția lui Zanni față de sezonul lui, aproape că mi se pare ireală! Am copii crescuți cu dragoste și de toate, uneori prea multe “de toate”. Zanni, un copil crescut ici-colo, fără mai nimic. S-a agățat de acest show, și-a schimbat complet viața. Cu premiul de data trecută și-a luat casă. Alți câștigători mașină sau lucruri materiale pe care le cumperi mai greu într-o viață de om, iar alții au făcut banii praf(uri), după cum le-a fost mintea.

De ce nu voi ține cu Sterp? Pentru că de-a lungul anilor am făcut subiecte cu oameni schingiuiți de această familie, ciobani bătuți crunt, neplătiți cu anii, scuipați si umiliți, tratați ca niște sclavi. Când au scapăt de calvarul trăit, au venit sa povestească, marcați pe viață. Așa cum au schingiuit câini, au schingiuit la propriu si oameni.

Am văzut-o pe mama acestor Sterpi la Măruță. Faptul că pare haioasa prin accentul simpatic și zâmbetul larg în opinia mea nu îi acordă circumstanțe pentru că a crescut niște animale. Pun ștampile pe ce spun acum și chiar știu ce spun. Nu-mi place ipocrizia. Nu-mi plac oamenii falși. Nu-mi plac oamenii care au impresia ca pot prosti pe oricine cu o glumiță ieftină cu teme mioritice la propriu, legate de brânză. Vot Zanni!”, se arată în postarea făcută de Mara Bănică, pe Facebook.

Iată întreagă conversație între Daniela și Mara Bănică, dezvăluită pe contul de Instagram Viperele Vesele:

Reacția Danielei Iliescu

Daniela Iliescu nu a rămas tăcută în fața acestor acuzații. Ea a postat pe Instagram un mesaj prin care își exprimă dezamăgirea față de modul în care au fost interpretate și expuse conversațiile ei. Daniela a subliniat că nu dorește să se lase angrenată în acest „circ” și că nu va răspunde provocărilor. Ea a reamintit urmăritorilor săi de un episod similar din trecut, când a fost victima unor conversații false. Daniela a declarat că își asumă ceea ce a comentat pe TikTok și că a abordat situația inițial ca pe o glumă, fără a anticipa consecințele grave.

„Primesc o grămadă de printuri și vă rog să mă scutiți de circul ăsta pentru că nu voi da curs niciunei provocări. S-a ajuns mult prea departe, toată lumea își dă cu părerea și interpretează eronat ceea ce se întâmplă. Cei care mă urmăriți de câțiva ani, știți că în trecut am mai avut un episod asemănător, când cineva a publicat o conversație falsă pe care ar fi avut-o cu mine.

Tot ce am avut de zis, am spus acum 2 zile pe story. Iar orice am comentat pe TikTok e încă acolo pentru că îmi asum și pentru că am luat-o sub formă de glumă fără să mă gândesc că se va ajunge la așa ceva. Știu ce se încearcă și mai ales DE CE. Trebuie doar să vă prindeți și voi”, se arată în postarea făcută de Daniela Iliescu, pe Instagram.

Mama Geta a intervenit imediat: „Pentru minciunile inventate…”

La rândul său, Mama Geta a reacționat vehement la postarea făcută de Mara Bănică, acuzând-o pe jurnalistă de minciuni și calomnii. Ea a afirmat că familia sa este nedreptățită și că afirmațiile sale au fost greșit înțelese. Mama Geta, cunoscută pentru stilul său direct și glumeț, nu s-a ferit să amenințe cu acțiuni legale, promițând că Mara Bănică va trebui să răspundă pentru cuvintele sale în fața justiției.

„Nu te mai bagă nimeni în seamă, draga mea? Noi nu te băgăm nici atâta, stai liniștită. Pentru minciunile inventate de tine și calomniile aduse la familia mea, tu o să dai cu subsemnatul”, a spus, printre altele, mama Geta.

Sursa foto: Arhivă

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: