Redactia.ro
Home » Monden » Mara Bănică, despre pericolul din care a fost salvată: „Am fost în comă cu șanse 1% de a trăi!”. Ce făcuse vedeta: „Am făcut o mare prostie acum niște ani”

Mara Bănică, despre pericolul din care a fost salvată: „Am fost în comă cu șanse 1% de a trăi!”. Ce făcuse vedeta: „Am făcut o mare prostie acum niște ani”

Mara Bănică a vorbit cu inima deschisă despre pericolul din care a fost salvată la timp. Iată ce a făcut vedeta în urmă cu câțiva ani!

Mara Bănică, despre pericolul din care a fost salvată

Mara Bănică și-a deschis sufletul și a povestit emoționată experiența traumatizantă prin care a trecut, în urmă cu câțiva ani. Vedeta a fost în stare gravă, mai exact în comă și susține că avea doar 1% șanse să înfrunte moartea. În urma acestei experiențe, a fost nevoită să apeleze la operații estetice pentru a-și recăpăta încrederea, însă a întâmpinat, din nou, probleme. Aceasta a făcut a patra operație anul acesta, pe 9 ianuarie, ca repercursiune a unor operații mai vechi. Mara Bănică le sfătuiește pe tinerele care doresc silicoane să ia exemplul ei și să nu le ceară doctorului sâni mai mari decât le este recomandat, deoarece ei i-a fost extrem de greu în urma unei astfel de alegeri:

„Am făcut o mare prostie acum niște ani. Vreau să le sfătuiesc pe fete să nu își mai pună așa ceva, că e foarte rău.Ultimul implant a fost în 2018 și erau atât de mari și atât de grele, încât nu mai puteam de spate. Aveam niște dureri de cervicală, de lombară, m-am dus pe la toți doctorii. Până la urmă am descoperit, medical vorbind, că era vorba despre această greutate”, a dezvăluit Mara Bănică la emisiunea „La Măruță”, potrivit protv.ro.

Cum a ajuns Mara Bănică să facă primul implant mamar

Mara Bănică a povestit că a fost implicată într-un grav accident de mașină, în urmă cu câțiva ani, motiv pentru care a rămas cu sechele și a avut nevoie să-și recapete încrederea de sine:

„Am avut un accident de mașină destul de grav, care s-a soldat, printre altele, cu ruperea coastelor pe partea stângă. Am fost în comă cu șanse 1% de a trăi! Asta, în 2003.

Fusesem la războiul din Irak și primisem cadou de la postul la care lucram atunci o mașină. Cert e că am apucat să merg cu ea cam o lună și m-am înfipt cu ea într-un stâlp, din cauza unei gropi din orașul ăsta minunat numit București.

De aceea mi-am făcut prima intervenție, pentru că, având totul rupt pe partea stângă, mușchiul meu s-a rupt și el și era ceva absolut inestetic.

Prima dată mi-am făcut în 2017 și după am tot revenit. Era ceva… inestetic e puțin spus. Sânul meu stâng era jos de tot, cel drept era normal și de aceea am făcut prima intervenție. În 2017 am făcut și după aceea am tot revenit, că am avut prima naștere, că s-au deteriorat, a doua oară i-am ridicat, nu am umblat la implant, apoi a treia oară i-am vrut mai mari. Asta e cea mai mare prostie. (…)

Da, faceți-vă, e un lucru extraordinar, dar să nu îi faceți mari. Pentru că în 4-5 ani o să fie repercusiuni asupra sănătății. (…)

Eu o mastopexie am făcut acum, o ridicare a implantului mamar. (…) Este o operație grea, care presupune ridicarea sânilor”, a mai spus Mara Bănică în emisiunea lui Cătălin Măruță.

Sursa foto: BZI

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: