Redactia.ro
Home » Monden » Culiță Sterp i-a declarat război lui Cătălin Moroșanu! Fratele lui Iancu sare în apărarea Războinicului: ”Așa vă arătați voi bărbăția, bă?”

Culiță Sterp i-a declarat război lui Cătălin Moroșanu! Fratele lui Iancu sare în apărarea Războinicului: ”Așa vă arătați voi bărbăția, bă?”

În tumultul competiției Survivor România All Stars 2024, un conflict intens a izbucnit între Iancu Sterp, Cătălin Moroșanu și Cătălin Zmărăndescu, generând o situație tensionată care a atras atenția publicului și a celor implicați. În centrul acestei furtuni mediatice s-a aflat Culiță Sterp, care, văzându-și fratele mai mic într-o situație dificilă, a decis să intervină și să își exprime punctul de vedere într-un mod surprinzător, demonstrând solidaritatea familială și valorile care îi ghidează.

Culiță Sterp, cunoscut în spațiul public ca un artist apreciat și respectat, nu a ezitat să își apere fratele, Iancu, în fața unor acuzații și comportamente pe care le-a considerat inadecvate și nedrepte. Scandalul, care a captivat audiența Survivor România, a fost amplificat prin intervenția lui Culiță, care a criticat modul în care doi concurenți experimentați și maturi, Moroșanu și Zmărăndescu, au gestionat conflictul cu Iancu.

Culiță Sterp iese la atac, după ultima ediție de la Survivor All Stars

În opinia lui Culiță, comportamentul lor a depășit limitele competiției, ajungând la amenințări care nu își aveau locul într-un context destinat să testeze limitele fizice și psihice, nu moralitatea sau integritatea participanților.

„Este vorba despre subiectul de la Survivor. Am nervi! Am văzut cearta dintre Iancu și Zmărăndescu. Bă, nu vă e rușine, bă să vă luați cu un copil? Să veniți voi să vă puneți cap în cap?

Vă arătați puterea cu un copil? Așa vă arătați voi bărbăția, bă? Voi v-ați dus la Survivor, bă băiatule…Ce atitudine e asta, bă? Sunteți oameni în toată firea….

Ați început să înjurați, să vă băgați și să vă scoateți în echipă… Acolo nu e vorba de bătaie, nu a venit nimeni să se bată, să împartă pumni. Tu, Moroșane, când vii să vezi filmarea asta, luați-vă cu ea pe traseu. V-a spart pe toți! Zanni e cel mai bun de la Faimoși”, a spus Culiță Sterp despre ultimul scandal de la Survivor România, pe Facebook.

Fratele lui Iancu îl trage la răspundere pe Moroșanu

Mai mult, Culiță Sterp a adus în discuție și aspecte legate de loialitate și recunoștință, făcând referire la un sezon anterior al Survivor România în care el și Cătălin Moroșanu au concurat împreună. El i-a reproșat lui Moroșanu că a uitat de momentele în care au împărțit mâncarea și au colaborat pentru a face față provocărilor concursului, sugerând că acesta ar fi trebuit să manifeste mai multă considerație și respect față de fratele său, în spiritul camaraderiei demonstrată în trecut.

„La cine scoți mă tu dinții din gură? În ce competiție credeți că sunteți? Credeți că sunteți pe stradă? Nu se poate așa ceva, s-a ajuns prea departe….Trebuie să vă demonstrați puterea pe traseu. Nu înjurați, nu denigrați. Mie mi-ar fi chiar rușine să mă pun cu unul mai mic…

Aseară când am văzut, nu mai puteam de nervi. Moroșane, știi foarte bine că în sezonul nostru….știi mai multe. Ai mâncat din mâna mea, am avut grijă de voi. Nu dau mai multe din casă, dar eu m-am descurcat. Acum tu te iei de fratele meu?”, a mai spus Culiță Sterp.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: