Redactia.ro
Home » Știri » Culiță Sterp își caută dreptatea în instanță! Artistul a dat în judecată două posturi TV: «Nu pot să accept minciuna»

Culiță Sterp își caută dreptatea în instanță! Artistul a dat în judecată două posturi TV: «Nu pot să accept minciuna»

culita sterp

Culiță Sterp este decis să-și facă dreptate în instanță. Artistul a dat în judecată mai multe posturi de televiziune care au prezentat știrea conform căreia el a provocat în anul 2016 un accident mortal. Într-un clip video încărcat pe contul personal de Youtube, Culiță Sterp explică, pe larg, care sunt motivele care l-au împins să acționeze în instanță mai multe canale de televiziune.

Culiță Sterp vrea să își facă dreptate în instanță

Culiță Sterp traversează o perioadă dificilă. În urmă cu ceva vreme a provocat un accident după ce a urcat la volan sub influența băuturilor alcoolice. Accidentul provocat de Culiță a ajuns să fie relatat peste tot în presă și televiziune, iar solistul susține că adevărul a fost distorsionat, iar unii dintre jurnaliști au făcut din țânțar armăsar, în încercarea de a-l denigra pe el și pe familia sa.

La scurt timp după accidentul cu pricina, o altă știre de-a dreptul șocantă a început să circule în mediul online: Culiță a provocat un accident mortal, în anul 2016! În cele din urmă s-a dovedit că NU artistul a fost cel care a cauzat acel accident, ci o altă persoană. În acest caz fiind vorba despre o simplă coincidență nefericită de nume.

Revoltat din cauza faptului că multe dintre televiziuni au prezentat știrea ca fiind una sigură și s-au grăbit să-l învinovățească, Culiță Sterp și-a sunat avocații și a decis să dea în judecată două dintre acestea. În plus, artistul dorește să-l dea în judecată și pe bărbatul care a oferit declarații în public, prezentându-se drept tatăl victimei pe care ar fi făcut-o Culiță în accidentul din 2016.

Culiță Sterp răspunde atacului mediatic căruia a fost supus în ultima perioadă

Culiță Sterp a explicat și gestul pe care l-a comis la scurt timp după ce a produs accidentul de acum câteva săptămâni. Solistul a oferit atunci o replică acidă unui jurnalist. Cântărețul subliniază că replica aceea impulsivă nu a reprezentat ceva gândit minuțios, ci pur și simplu o reacție acidă din cauza stresului imens căruia fusese supus din cauza jurnaliștilor și a celor din mass media.

«Am înțeles că mi-ați denigrat familia, am înțeles că mi-ați hărțuit familia, dar nu pot să accept și nu pot să înțeleg minciuna. Cum puteți să spuneți, să dați la televizior, nu că aș fi omorât un om, ci că AM ucis un om în anul 2016. Este peste puterea mea de înțelegere. Ați luat un dosar cu o coincidență de nume. Ați stiut ce faceți. Ați vrut să dați în mine. Știu că voi ați știu! Ce exemplu vreți să dați prin minciuni? Așa vreți să vă faceți voi treaba? Așa vă faceți treaba? Asta înseamnă să fiți jurnaliști…??», a fost o parte din mesajul lui Culiță Sterp.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: