Redactia.ro
Home » Monden » Culiță Sterp, la un pas de un accident groaznic: ”Cu TIR-ul, se bagă pe mine să mă omoare”

Culiță Sterp, la un pas de un accident groaznic: ”Cu TIR-ul, se bagă pe mine să mă omoare”

GALERIE FOTO (2)Culiță Sterp și Mama Geta, darnici de Anul Nou.

Culiță Sterp, la un pas de un accident groaznic. Culiță Sterp a trecut prin momente cumplite. Artistul a fost la un pas de moarte. Cântărețul le-a spus fanilor din mediul online că un șofer de TIR a fost la un pas să îl lovească. Ce gest a făcut Culiță?

Culiță Sterp, la un pas de un accident groaznic: ”Cu TIR-ul, se bagă pe mine să mă omoare”

Culiță Sterp este unul dintre cei mai apreciați cântăreți de muzică de petrecere din țară. Acesta nu duce lipsă de evenimente, iar noaptea este mereu prezent la petreceri, pentru a distra luma. Cu toate astea, evenimentele tragice pot apărea în viața oricărei persoane, indiferent de meserie și statut. Recent, Culiță a postat un clip video pe rețelele de socializare în care le spunea fanilor că a fost la un pas de moarte. Artistul a povestit că în timp ce se întorcea acasă, a evitat un accident rutier ce putea fi fatal. Acesta a spus că un șofer de TIR, enervat de farurile puternice ale mașinii sale, l-a orbit și el cu lumina, apoi a intrat pe contrasens până ce l-a făcut pe artist să iasă de pe carosabil.

”E ora 2 fără 20 dimineața, vin acasă de la cântat și un handicapat, că nu pot să-i spun altfel, cu TIR-ul, se bagă pe mine să mă omoare, fraților! Bă, ăștia sunt nebuni la cap, unii, nu toți. Am niște nervi de nu mai pot, trebuia să împărtășesc cu voi asta.Merg cum merge toată lumea pe drum și mașina asta are fază adaptivă, își schimbă faza lungă singură. Lu’ăla i s-a părut că eu am mers cu faza lungă spre el, dar mașina imediat a schimbat, nu a durat nicio fracțiune de secundă, că ea schimbă faza când vede că vine o mașină din față. Și ce a făcut nebunul? Mi-a dat fază lungă în ochi cu ditamai camionul și s-a băgat pe mine, nu doar că mi-a dat fază lungă. Direct pe contrasens să intre în mine. Abia m-am tras, să intru în șanț. Să mă omoare, oameni buni”, a spus Culiță Sterp în mediul online.

Culita Sterp la un pas de moarte

Culiță Sterp l-a urmărit pe șoferul de TIR

Nervos și speriat, Culiță Sterp a întors mașina pentru a se ține după camion. Acesta a recunoscut că nu voia să facă scandal, ci să aibă o discuție cu șoferul camionului și pentru a-i oferi un sfat.

„Normal că am tras mașina și m-am luat după el. Vai, ce nervi am! Mamă, viața și zilele mele! Te-ai încuiat în mașină când m-am întors după tine. Nu că aș fi vrut să-ți fac ceva, dar aș fi vrut să te întreb ce a fost în capul tău, vrei să omori oameni? Că și dacă aș fi venit eu cu faza lungă, se mai întâmplă, mai greșești, tu ce faci, te bagi pe contrasens să omori oameni, nebunule? Moșule, că era un om trecut de 50 de ani, dacă vezi filmarea asta, vezi-ți de treaba ta și în viața ta să nu mai faci lucrul ăsta că poți să omori oameni nevinovați”, a mai adăugat manelistul.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@redactia.ro
Etichete: