Redactia.ro
Home » Monden » Culiță Sterp nu s-a uitat la bani de ziua lui! A aruncat cu teancuri de bancnote pentru lăutari pe ringul de dans

Culiță Sterp nu s-a uitat la bani de ziua lui! A aruncat cu teancuri de bancnote pentru lăutari pe ringul de dans

GALERIE FOTO (5) Culiță Sterp nu s-a uitat la bani de ziua lui! A aruncat cu teancuri de bancnote pentru lăutari pe ringul de dans

Culiță Sterp a aruncat cu teancuri cu bani la petrecerea de ziua lui. Iată imaginile, cum a decurs totul și mai ales, ce mesaj a transmis Culiță odată cu împlinirea celor 30 de ani. De ce nu s-a simțit pe deplin fericit.

Culiță Sterp nu s-a uitat la bani de ziua lui! A aruncat cu teancuri de bancnote pentru lăutari pe ringul de dans

În primul rând, Culiță Sterp a transmis un mesaj de ziua lui de naștere, când a schimbat prefixul și a împlinit 30 de ani. Textul a fost unul sincer, încărcat de emoție.

„Vă mulțumesc din suflet tuturor pentru urări. Mă și bucur și parcă sunt și trist. Nu-mi vine să cred cum au trecut 30 de ani, când te gândești, numai să-i numeri e greu. Bine, că nu mă simt eu ca la 30 de ani, mă simt ca la 20, dacă-i vorba. Parcă niciodată în viața mea nu am avut o stare ca și acum. Să am două sentimente în același timp: mă și bucur și mă și întristez”, a spus Culiță Sterp.

Ca să marcheze momentul, Culiță Sterp a dat o petrecere. Fără să se uite la cât cheltuie, euro și lei, cântărețul a aruncat cu teancurile de bancnote pe ringul de dans. Imaginile vorbesc de la sine. Înconjurat de cei dragi, Culiță Sterp ține teancurile la braț și le dă drumul să cadă pe jos, de parcă ar fi niște… șervețele.

„Înainte credeam și eu că sunt doar niște șervețele, dar…”, a scris un invitat de la petrecerea manelistului, în mediul online.

Sursa foto: Captură video Instagram / Culiță Sterp
Sursa foto: Captură video Instagram / Culiță Sterp
Sursa foto: Captură video Instagram / Culiță Sterp
@neaguvlad88 @culita_sterp_official ♬ sunet original – Neagu Vlad


Și iubita lui, Daniela Iliescu, i-a transmis un mesaj.

La multi ani, frumosul meu! 🤍

Ești omul lângă care îmi doresc sa trăiesc o viața și sa construim împreuna tot ce ne-am propus și tot ce visăm când stăm să povestim până noaptea târziu. Nu ți-am spus pana acum, dar când îmi spui ca ești fericit, îmi umpli sufletul de bucurie.
Îți mulțumesc pentru ca alături de tine am o familie frumoasa și un înger de copil și îți mai mulțumesc pentru ca ma inspiri sa fiu mai buna.
Viața lângă tine a fost o continua provocare din care mi-am luat cele mai faine lecții. 🤍

Te iubesc și îți doresc sa ajungi mai departe decât îți imaginezi, pentru ca Dumnezeu îți va da după sufletul tău! 🤍🤍🤍

Daniela Iliescu, sursa text: Instagram

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Daniela (@daniela.iliescu)

Iancu Sterp, mesaj emoționant pentru Culiță Sterp de ziua lui. Ce fotografie a publicat

Iancu Sterp a ținut și el să publice un mesaj de ziua fratelui lui și o fotografie de când erau ei doi mici. Băieții erau unul lângă altul și priveau spre camera foto cu zâmbetul pe buze, într-o zi însorită. Culiță Sterp a repostat această postare pe contul lui de Instagram.

„La mulți ani, fratele meu. Te iubesc și sunt mereu în spatele tău, să nu uiți. Acum suntem amândoi mari… Tu ai fost tot timpul!”, a scris Iancu Sterp în mediul online.

Culiță Sterp nu s-a uitat la bani de ziua lui! A aruncat cu teancuri de bancnote pentru lăutari pe ringul de dans
Sursa foto: Captură video Instagram / Culiță Sterp
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: