Redactia.ro
Home » Monden » Culiță Sterp și Daniela Iliescu au lipsit de la nunta lui Iancu Sterp. Ce motive au invocat

Culiță Sterp și Daniela Iliescu au lipsit de la nunta lui Iancu Sterp. Ce motive au invocat

Culiță Sterp, un nou derapaj. Artistul către un jurnalist

Nunta civilă a lui Iancu Sterp și Denisa Cotolan, organizată într-un cadru festiv, a fost un moment de bucurie pentru familie și prieteni, însă a fost marcată de o absență notabilă: fratele mirelui, cunoscutul cântăreț Culiță Sterp, nu a putut fi prezent la eveniment. Alături de el, au lipsit și partenera sa, Daniela Iliescu, precum și fiul lor, Milan. Această absență a atras atenția publicului, mai ales având în vedere popularitatea lui Culiță și a familiei Sterp în rândul fanilor din România. În ciuda speculațiilor, motivele absenței au fost explicate de cei în cauză, dezvăluind o combinație de factori personali și profesionali.

Un angajament profesional l-a ținut departe pe Culiță

Culiță Sterp a declarat că absența sa de la nunta fratelui său a fost cauzată de un contract semnat cu luni înainte pentru a cânta la o nuntă în Italia. Angajamentul a fost stabilit cu mult timp înainte de planificarea nunții civile a lui Iancu, iar anularea acestuia ar fi atras consecințe contractuale. Cântărețul a explicat că și-ar fi dorit să fie prezent la evenimentul important din viața fratelui său, dar a ales să își onoreze obligațiile profesionale, așa cum a făcut de-a lungul carierei sale. Această decizie a stârnit însă discuții în rândul fanilor, unii speculând că ar putea fi vorba și de alte motive care au contribuit la absența sa.

În legătură cu cununia lui Iancu și a lui Denisa vă spun două, trei vorbe pentru că tot am văzut comentarii pe aici aiurea. De ce nu am putut eu să fiu prezent? Ei bine, Iancu și-a pus cununia de vreo lună, maxim două. Eu aveam nuntă luată în Italia din vară, chiar din primăvară, nu mai știu exact, vreo 5-6 luni. Și foarte simplu: a trebuit să vin la nuntă la oamenii ăștia, sunt aici în Italia, n-aveam cum și dacă voiam să fiu prezent, pentru că așa a fost să fie.

M-a sunat atunci când a pus cununia și mi-a zis că o pune cu o duminică înainte de nuntă, ai liber? N-am. Asta e, nu-i problemă, oricum au făcut doar în familie, mergem la nuntă și ne simțim bine la nuntă, pentru că acolo e important, nunta și cununia religioasă în fața lui Dumnezeu. Pe 27 octombrie, unde o să fiu și eu, dar ca să știți și voi așa, pentru că tot comentați unii aiurea. Sunt în Italia la nuntă, a trebuit să vin să-mi onorez contractul ăsta, că n-aveam cum să lipsesc de aici de la nuntă. Sunt contracte luate, nunți făcute, avansuri date. Nu e așa ușor (…)”, a spus Culiță Sterp pe instagram și apoi a sters postarea.

Daniela Iliescu nu a primit o invitație oficială

Pe lângă absența lui Culiță, partenera sa, Daniela Iliescu, a lipsit și ea de la eveniment. Într-o declarație făcută ulterior, Daniela a afirmat că nu a primit o invitație oficială la ceremonie. Totuși, aceasta a transmis urări de „casă de piatră” pentru cei doi miri prin intermediul rețelelor sociale, dorindu-le o căsnicie fericită și lipsită de probleme.

Absența Danielei, împreună cu cea a lui Culiță, a ridicat semne de întrebare în rândul publicului și a presei, mai ales având în vedere speculațiile existente despre posibilele tensiuni dintre ea și alți membri ai familiei Sterp.

Tensiunile familiale, o posibilă explicație a situației

Relațiile din cadrul familiei Sterp au fost adesea subiect de discuții publice, cu momente tensionate între diferiți membri. Divergențele dintre Daniela Iliescu și unele rude ale lui Culiță au fost aduse în atenția publicului în trecut, iar absența acesteia de la nuntă ar putea fi interpretată prin prisma acestor conflicte.

Nu este pentru prima dată când în mass-media apar zvonuri despre tensiuni între Daniela și familia Sterp, iar acest episod pare să confirme speculațiile. Deși cei implicați nu au oferit detalii suplimentare despre situația familială, rămâne evident că evenimentul a avut loc într-un context în care anumite relații nu sunt complet armonioase.

Nunta lui Iancu, un moment special, dar cu întrebări fără răspuns

În ciuda absențelor notabile, nunta lui Iancu Sterp și a Denisei Cotolan a fost un eveniment plin de emoții și bucurie. Cu toate acestea, lipsa lui Culiță, un personaj central în familia Sterp, și a Danielei a generat un val de întrebări din partea presei și a fanilor. Întrebările legate de relațiile din cadrul familiei rămân deschise, iar absența celor doi nu a făcut decât să alimenteze speculațiile cu privire la eventualele probleme nerezolvate.

Ceea ce rămâne cert este faptul că, în ciuda angajamentelor profesionale sau a eventualelor neînțelegeri, nunta lui Iancu și a Denisei a marcat un nou început pentru tânărul cuplu, iar fanii familiei Sterp speră ca în viitor tensiunile să fie aplanate și momentele de fericire să fie trăite împreună, fără absențe marcante.

adsmedia.ro - Ad Network
O lovitură zdrobitoare contra ciupercii!
Sunteți sigur de sănătate dvs.? Verificați-vă simptomele!
In loc sa il inlocuiesc, m-am schimbat cu el!
Imi pare foarte rau ca am aflat atat de tarziu despre crema asta. Adio Varicele!
Ca să tratați diabetul, trebuie să...
Minus 15 kg pe lună + stop efect
Etichete: