Redactia.ro
Home » Monden » Culiță Sterp, testat pentru substanțe interzise. Imaginile accidentului au șocat întreaga țară! VIDEO

Culiță Sterp, testat pentru substanțe interzise. Imaginile accidentului au șocat întreaga țară! VIDEO

GALERIE FOTO (5) Culiță Sterp, testat pentru substanțe interzise

Culiță Sterp a fost reținut de Poliție pentru 24 de ore, după ce a condus beat și a fugit de la fața locului. Acestuia i s-au recoltat probe în vederea identificării substanțelor interzise. Vizionează întregul moment al accidentului. Vedeta avea o viteză de nedescris!

Culiță Sterp, accident grav cu mașina în Cluj-Napoca

Culiță Sterp a avut parte de o tragedie miercuri spre joi noapte! Cântărețul a fost protagonistul unui accident grav de mașină în Cluj-Napoca, în Piața Avram Iancu, chiar la intersecția cu Bulevardul Eroilor. Acesta se întorcea de la filmarea celui mai nou videoclip al lui, filmat într-un complex la Tarnița din Cluj Napoca, alături de mai mulți artiști din formația lui, când a produs accidentul sub influența alcoolului. Totodată, vedeta a fugit de la fața locului!

Culiță Sterp se afla la volanul bolidului său de lux, un SUV Mercedes. ISU Cluj a fost alertat la ora 02:08 cu privire la accidentul rutier între cele două autoturisme. La scurt timp, autoritățile au intervenit prin prezența pompierilor, a unei autospeciale de stingere și descarcerare, dar și a unei ambulanțe SMURD.

În urma coliziunii un bărbat în vârstă de 32 de ani, șoferul celeilalte mașini implicate în tragicul eveniment, a ajuns la spital în stare conștientă, pentru a primi îngrijiri medicale.

Sursa foto: wowbiz.ro

Culiță Sterp, reținut 24 de ore și testat pentru substanțe interzise

După ce a fentat legea, Culiță Sterp este acum tras la răspundere! Vedeta a fost reținută pentru 24 de ore. Autoritățile au deschis un dosar penal, vedeta fiind cercetată pentru conducerea autoturismului sub influența băuturilor alcoolice, părăsirea locului accidentului, dar și pentru vătămare corporală din culpă.

„Polițiștii Biroului Rutier au dispus reținerea pentru 24 de ore a conducătorului auto în vârstă de 30 de ani, din județul Hunedoara, implicat în cursul nopții în accidentul rutier produs în centrul municipiului Cluj-Napoca.

Cercetările sunt continuare în cadrul dosarului penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului fără încuviințarea organelor de poliție”,a transmis IPJ Cluj, joi seară, conform sursei citate anterior.

Cântărețului i s-au recoltat și probe în vederea identificării substanțelor interzise:

„La locul evenimentului rutier, conducătorul auto a fost testat doar cu aparatul etilotest, însă la unitatea medicală i-au fost recoltate probe biologice și în vederea identificării substanțelor interzise. Rezultatele nu au fost încă primite de la IML.

Din datele primite nu se confirmă informația că în autoturismul bărbatului ar fi fost depistate și ridicate plicuri cu substanțe”, a anunțat IPJ Cluj.

Ce viteză avea Culiță Sterp în momentul accidentului rutier

Culiță Sterp a condus cu o viteză cu mult peste limita legală:

„Din informațiile obținute rezultă faptul ca autoturismul a fost surprins de aparatul radar rulând cu viteza de 96 de km/h. A fost întocmit un proces-verbal de constatare a contravențiilor, cuantumul total al amenzilor fiind de 1885 de lei. A fost aplicată o amendă în valoare de 580 de lei pentru nerespectarea semnalelor, indicațiilor și dispozițiilor polițistului rutier, contravenientului fiindu-i de asemenea suspendat dreptul de a conduce autovehicule pentru o perioadă de 30 de zile”, a transmis IPJ Cluj.

Totodată, vedeta a rămas fără permis și a primit amenzi cumulate în valoare totală de 1885 de lei.

 

 

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: