Redactia.ro
Home » Stil de viață » Cum a aflat Lidia Fecioru chiar în ziua nunții că amanta soțului e gravidă? Bioenergoterapeutul a dus o luptă grea cu depresia

Cum a aflat Lidia Fecioru chiar în ziua nunții că amanta soțului e gravidă? Bioenergoterapeutul a dus o luptă grea cu depresia

Cum a aflat Lidia Fecioru chiar în ziua nunții că amanta soțului e gravidă? Bioenergoterapeutul a dus o luptă grea cu depresia
Bioenergoterapeuta și personalitatea publică Lidia Fecioru a devenit cunoscută pentru înțelepciunea și dezinvoltura ei în fața publicului. Cu toate acestea, viața personală a fost marcată de momente dificile, iar unul dintre acestea a fost dezvăluirea unei realități devastatoare chiar în ziua nunții sale. Lidia Fecioru și-a deschis sufletul și a vorbit despre cum această descoperire a schimbat cursul vieții ei într-un mod radical.

Cum a aflat Lidia Fecioru chiar în ziua nunții că amanta soțului e gravidă

Cu toate că în aparență Lidia Fecioru părea fericită în ziua nunții, destinul avea să-i rezerve o surpriză crudă. În acel moment, ea a aflat nu doar că soțul său o înșela, ci și că amanta acestuia era gravidă și urma să aducă pe lume un copil. Acest adevăr brutal a fost un șoc pentru Lidia, care a luat imediat decizia de a divorța de partenerul infidel și de a-și crește singură cei doi copii.

Bioenergoterapeutul a dus o luptă grea cu depresia

După divorț, Lidia Fecioru a traversat o perioadă dificilă de depresie și regăsire. Într-un interviu, ea a mărturisit că primul an de după divorț a fost marcat de o serie de emoții intense, de la euforia libertății la sentimente de vinovăție și singurătate. Această perioadă de refacere a fost caracterizată de momente de introspecție profundă și de lupta cu propriile gânduri și emoții.

Cu trecerea timpului, Lidia Fecioru a reușit să-și găsească echilibrul și să-și refacă viața. Sprijinită de dragostea și susținerea celor doi copii, ea a depășit momentele dificile și a găsit înțelegerea și pacea interioară. Astăzi, Lidia Fecioru este împăcată cu sine și se bucură de realizările personale și ale copiilor săi.

„După ce am divorțat, acum 20 de ani, prima perioadă de un an de zile am zis că după ce divorțez mă îmbăt, primul lucru pe care îl fac, că nu m-am îmbătat în viața mea. Și nu m-am putut îmbăta, pentru că întâi a fost dulceața libertății, euforia libertății, după care am început să am părerile de rău și îmi căutam vină, după care am început să am chestia asta, de singurătate, și nu e ok. Am trecut printr-o perioadă de refacere, renaștere, reformare, care e o perioadă de depresie. La un moment dat, au venit băieții mei, erau mărișori deja, mari. Unul s-a așezat la picioare și unul s-a așezat la capul meu, eram pe canapea, în sufragerie și a zis: „Mama, te rog frumos să te îmbraci și să ieși afară”, a mărturisit Lidia Fecioru, în podcastul lui Raoul, relatează RTV. 

„Pe mine viața m-a pregătit, eu nu m-am pregătit pentru viață. Viața ne dă, de fiecare dată, în fiecare zi alte și alte surprize. (…) Am primit și am și dat. Cel primit de la viață (n.r. „șut în fund”), când am luat geanta în mână, doi copii de mână și am venit în altă țară, unde nu cunoșteam pe nimeni”, a mai explicat bioenergoterapeutul. 

Astfel, povestea dramatică a Lidiei Fecioru demonstrează puterea și reziliența umană în fața adversităților vieții. Deși a trecut prin momente de cumpănă și suferință, ea a reușit să transforme aceste experiențe în oportunități de creștere și învățare. În final, este un exemplu de curaj și determinare pentru toți cei care se confruntă cu provocări similare în viața lor.

Sursa foto: Arhivă

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: