Redactia.ro
Home » Stil de viață » Inedit » Obiectele pe care să nu le faci niciodată cadou. Lidia Fecioru explică superstițiile din spatele lor

Obiectele pe care să nu le faci niciodată cadou. Lidia Fecioru explică superstițiile din spatele lor

Obiectele pe care să nu le faci niciodată cadou. Lidia Fecioru explică superstițiile din spatele lor

Iată care sunt obiectele pe care să nu le faci niciodată cadou! Lidia Fecioru explică superstițiile din spatele lor!

Obiectele pe care să nu le faci niciodată cadou

Dăruiți cadouri celor dragi este o tradiție încântătoare care aduce bucurie și fericire în viețile noastre. Cu toate acestea, există unele obiecte pe care nu ar trebui să le oferiți, deoarece ele pot purta cu ele semnificații superstițioase sau credințe negative.

Superstițiile din spatele lor

Conform specialiștilor și bioenergoterapeutului Lidia Fecioru, există 8 astfel de obiecte pe care trebuie să le evitați cu orice preț atunci când faceți cadouri celor dragi.

„S-a înrădăcinat în timp că un lucru oferit cadou aduce bucurie sau necaz. De mult timp, a fost cunoscut faptul că darurile pot purta nu numai bucurie, dar şi energii negative. Există cele şapte cadouri care nu pot fi acceptate, pentru că aduc ghinion şi boli”, a spus Lidia Fecioru, la emisiunea „Adevăruri ascunse”, de la Antena 3

  1. Cuțite: Cuțitele sunt asociate cu tăierea destinului sau a relației dintre cel care oferă și cel care primește. Dacă totuși aveți în plan să oferiți un cuțit cuiva, este bine să atașați o monedă la el, simbolizând astfel schimbul.
  2. Vase și farfurii: Se crede că aceste obiecte pot prelua bolile, necazurile și problemele, și pot distruge planurile pentru viitor. Prin urmare, este mai bine să le evitați în daruri.
  3. Ceasuri: În multe culturi, ceasurile sunt considerate nepotrivite ca daruri, deoarece pot prevesti certuri sau chiar o despărțire. În China, se crede că un ceas măsoară timpul pe care cineva îl mai are de trăit.
  4. Flori galbene: Chiar dacă sunt frumoase, florile galbene simbolizează gelozia și pot duce la gânduri de separare timpurie. De asemenea, culoarea galbenă este asociată cu slăbiciunea și trădarea.
  5. Oglindă: Se spune că oglinzile fură frumusețea, strălucirea și energia celui care le primește. Dacă primești o oglindă în dar, este recomandat să atașezi un bănuț la ea.
  6. Perle: Perlele sunt asociate cu prevestirea lacrimilor și pot aduce ghinion. De asemenea, se crede că o femeie nu ar trebui să poarte niciodată o singură perlă, ci mai multe.
  7. Genți și portofele: Aceste obiecte pot aduce bucurie, dar este important să nu le dăruiți goale. Specialiștii cred că energia banilor este cea care atrage prosperitatea, astfel că este bine să puneți bani în ele, folosind cifrele cu vibrația banilor: 3, 6 și 8.

Astfel, atunci când alegeți cadouri pentru cei dragi, ar trebui să țineți cont de aceste superstiții și credințe pentru a evita aducerea ghinionului sau a problemelor în viața lor. Cu toate acestea, cel mai important aspect al unui cadou rămâne gestul și intenția de a aduce bucurie și fericire persoanei iubite.

 

Sursa foto: Arhivă

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: