Redactia.ro
Home » Homepage » Cum a aflat make-up artistul vedetelor că are cancer. Mesajul dureros transmis de soț

Cum a aflat make-up artistul vedetelor că are cancer. Mesajul dureros transmis de soț

GALERIE FOTO (2)

Marți, 11 iunie 2024, Anca Molnar, make-up artista cunoscută și apreciată de vedete, a încetat din viață după o luptă grea cu cancerul. Anca a fost diagnosticată în urmă cu mai puțin de un an cu o formă agresivă de cancer, iar organismul ei nu a mai putut rezista în fața acestei boli cumplite. Tragedia a fost anunțată public de către soțul ei, Claudiu Molnar, care a transmis un mesaj sfâșietor pe rețelele de socializare.

Lupta Ancăi Molnar cu boala nemiloasă

Anca Molnar a descoperit că are cancer în urmă cu aproximativ un an, după ce a început să resimtă dureri insuportabile de cap. Inițial, nu a dat importanță simptomelor, dar durerile au devenit tot mai greu de suportat. În urma unui set de analize complexe, Anca a aflat că are o tumoare pe creier. A urmat o perioadă de adaptare și acceptare a bolii, timp în care a suferit două operații pe creier. Deși medicii priveau cu optimism șansele sale de recuperare, organismul ei a cedat în cele din urmă.

De-a lungul ultimelor luni, Anca a continuat să lucreze și să aducă bucurie celor din jurul ei, chiar dacă boala îi afecta sănătatea din ce în ce mai mult. Era cunoscută pentru energia și optimismul său, păstrându-și zâmbetul pe buze în fiecare moment. Anca era un pilon de sprijin nu doar pentru clienții săi, ci și pentru familia sa, fiind devotată soțului și copilului ei.

”Vin acasă, cu sufletul plin de speranță, curaj și optimism…așa cum am plecat acum 7 luni pe acest drum, atunci când mi s-a depistat tumoarea cerebrală, azi vin acasă după ce am fost la control și investigațiile au iesit bine, mulțumesc doamne!! Mulțumesc tuturor preoților și oamenilor care m-au purtat în rugăciune și mă poartă mereu. Vă mulțumesc tuturor că mi-ați fost aproape”, a scris Anca Molnar pe Facebook, în luna ianuarie.

Mesajul emoționant al soțului îndurerat

În dimineața zilei de 11 iunie, Claudiu Molnar a făcut public anunțul tragic al decesului soției sale. „Cu durere în suflet, vă aducem la cunoștință că astăzi, 11 iunie, Anca Molnar a plecat în ceruri. Cine dorește să își ia rămas bun și să îi fie alături familiei poate veni la priveghi la casa mortuară Angels, situată în Calea Lugojului (fost restaurant Trafic) începând de astăzi cu orele 18. Înmormântarea va avea loc joi la Cimitirul din Ronat, situat pe strada Locotenent Ovidiu Bâlea la o oră pe care o vom anunța ulterior”, a transmis Claudiu Molnar pe rețelele de socializare.

Câteva ore mai târziu, Claudiu, încă în stare de șoc, a adus un ultim omagiu Ancăi printr-un mesaj emoționant: „Sunt convins că ne vom reîntâlni în altă viață, și dacă nu există altă viață să știi că tu ai fost paradisul meu. Te iubesc pentru totdeauna”. Aceste cuvinte sfâșietoare reflectă durerea și iubirea profundă pe care o simțea pentru soția sa, lăsând în urmă o amintire de neuitat.

Un adio trist pentru make-up artista vedetelor

Anca Molnar, cunoscută în lumea vedetelor pentru talentul său extraordinar și energia sa pozitivă, a lăsat în urma sa o comunitate de admiratori și prieteni îndurerați. De-a lungul carierei sale, Anca a reușit să își creeze un renume datorită profesionalismului și dedicării sale, fiind preferată de numeroase personalități din lumea artistică. Pasiunea sa pentru make-up și abilitatea de a aduce zâmbetul pe buze celor din jur au făcut-o să fie iubită și respectată.

În ciuda luptei grele cu boala, Anca a continuat să își exercite profesia cu aceeași pasiune și dăruire, oferindu-le clienților săi nu doar servicii de make-up, ci și momente de bucurie și încredere. În ultimele luni, chiar și atunci când se confrunta cu dureri insuportabile, Anca nu și-a pierdut speranța și optimismul, fiind un exemplu de curaj și determinare pentru toți cei care au cunoscut-o.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: