Redactia.ro
Home » Stil de viață » Cum a aflat o femeie că soțul său este îndrăgostit de altcineva. Nu se aștepta la așa ceva!

Cum a aflat o femeie că soțul său este îndrăgostit de altcineva. Nu se aștepta la așa ceva!

GALERIE FOTO (2) Cum a aflat o femeie că soțul său este îndrăgostit de altcineva

Cum a aflat o femeie că soțul său este îndrăgostit de altcineva. De obicei, două persoane care se căsătoresc speră că mariajul lor vor dura până când moartea îi va despărți. Cu toate astea, sunt și situații în care o căsnicie se poate destrăma și după 10 sau 30 de ani de căsătorie și ca partenerii să descopere că nu se cunoșteanu absolut deloc. O femeie avea să afle că soțul său s-a îndrăgostit de o altă femeie, după 30 de ani de căsnicie. Cum a aflat acest lucru?

Cum a aflat o femeie că soțul său este îndrăgostit de altcineva. Nu se aștepta la așa ceva!

Cum a aflat o femeie că soțul său este îndrăgostit de altcineva. Doi oameni îndrăgostiți sunt convinși la începutul relației lor că vor îmbătrâni împreună și că se vor iubi toată viața. Sunt și situații în care se despart cupluri chiar și după trei decenii, iar partenerii să constante că, de fapt, nu și-au cunoscut soțul sau soția îndeajuns.

Este și cazul unei femei care, după 30 de ani de căsnicie a aflat că soțul are o altă relație de doi ani. Deși spera să aibă parte de a doua tinerețe, femeia a fost nevoită să treacă printr-un divorț. Aceasta și-a povestit drama susținând că nu se aștepta niciodată să trăiască așa ceva. ,,De când citesc poveștile astea, mă tot gândesc să-mi scriu și eu povestea. Nu am avut curaj, căci multă vreme m-am învinovăţit. Și mi-a fost ruşine de ceea ce am trăit. Acum însă, m-am resemnat. Și am învăţat să accept trecutul. M-a părăsit. Dar cea mai importantă lecţie primită de la viaţă a fost aceea că nu poţi spune că ajungi să cunoşti cu adevărat un om nici după o viaţă trăită împreună.Aveam o căsnicie fericită. Cel puţin aşa credeam eu. Soţul meu se comporta exemplar, era atent…” , si-a inceput aceasta povestea.

În timp ce se uita impreună cu soțul ei la televizor, acesta a anunțat-o că iubește o tânără și că are o relație de doi ani cu ea. „Într-o bună zi, în timp ce ne uitam la televizor, soţul meu a spus că vrea să stăm de vorbă. Chiar nu bănuiam că avea să-mi dea o veste atât de rea. Mi-a spus senin, pe un ton foarte calm, că e îndrăgostit de o fată. La fel de liniştit mi-a povestit cum relaţia lui durează de doi ani. Că fata e studentă în an terminal şi că vrea să se mute împreună cu ea la finele anului universitar. Am simţit cum pică cerul pe mine. Noroc că stăteam confortabil în fotoliu. Nici măcar nu am avut puterea să-i cer alte explicaţii, să-i fac reproşuri sau să pun întrebări inutile. Am reuşit doar să bâigui printre lacrimi: «Bine, dar cu mine cum rămâne?». M-a părăsit”, a mai spus ea.

Sotie inselata cu o studenta

Soția  a fost părăsită pentru o tânără studentă

A doua zi bărbatul și-a părăsit soția. Singurul regret al femeii este faptul că nu și-a dat seama de faptul că soțul ei se schimbase și că avea o altă relație. De asemenea, copiii acesteia au acuzat-o că l-a lăsat să plece prea ușor. Astfel, femeia a decis să-și vadă de viața ei, aflând că avea foarte multe de învățat și de văzut.

După o perioadă, a avut surpriză să vadă că fostul soț s-a întors acasă. „Mi-a fost milă de el. Arăta destul de rău şi era bolnav. Doctorii i-au spus că starea sănătăţii era destul de gravă. Voia să ne împăcăm. Abia atunci am simţit că-mi face rău, că mă ia drept «manta de vreme rea» şi mi-am dat seama cât de mult m-a făcut să sufăr. Cu zâmbetul pe buze şi cu acelaşi calm cu care el m-a anunţat că s-a îndrăgostit, l-am poftit să iasă din casa mea. I-am spus că locul lui e lângă fata pe care o iubeşte atât de mult şi pentru care şi-a părăsit familia fără explicaţii„, a spus femeia. Potrivit acesteia, fostul soț a fost părăsit de iubita lui și locuiește singur și speră o eventuală împăcare cu copiii lor.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: