Redactia.ro
Home » Monden » Cum a aflat Rona Hartner că are cancer. Vedeta a făcut dezvăluiri dureroase despre situația prin care trece în prezent: ”Poate aș fi putut descoperi mai devreme”

Cum a aflat Rona Hartner că are cancer. Vedeta a făcut dezvăluiri dureroase despre situația prin care trece în prezent: ”Poate aș fi putut descoperi mai devreme”

GALERIE FOTO (2)

Cu mai bine de o lună și jumătate în urmă, o veste cutremurătoare a îngrozit fanii și comunitatea artistică. Rona Hartner, un nume cunoscut și apreciat în lumea artistică, a făcut public faptul că se confruntă din nou cu cancerul. De data aceasta, boala a ales să își facă simțită prezența în zona plămânilor. La vârsta de 50 de ani, Rona a decis să împărtășească această provocare cu lumea prin intermediul unui video online.

Cancerul nu este un străin pentru Rona Hartner. În anul 2019, ea a trecut printr-o luptă curajoasă împotriva acestei boli înfricoșătoare. Cu toate eforturile și determinarea ei, Rona a reușit să învingă cancerul atunci. Cu toate acestea, destinul a decis să o confrunte din nou cu acest adversar nemilos. De această dată, cancerul s-a răspândit în zona plămânilor, iar Rona a revenit în ring pregătită să lupte din nou.

Rona Hartner, noutăți despre lupta cu cancerul

În era informației și a conectivității, Rona Hartner a ales să își împărtășească durerea și lupta cu boala prin intermediul mediului online. Printr-un video emoționant, artista a comunicat publicului său diagnosticul dureros. În acel moment, ea a dezvăluit că nu doar că are cancer la plămâni, ci și câteva metastaze la nivelul creierului. Această transparență și vulnerabilitate în fața publicului au generat un val de susținere și încurajare din partea fanilor și a celor care o iubesc.

În prezent, Rona Hartner se află într-un spital din Franța, unde a început un nou capitol al luptei sale împotriva cancerului. Ședințele de chimioterapie au început, iar artista se confruntă cu rigorile tratamentului cu mult curaj și hotărâre. Deși drumul către vindecare poate fi dificil și împovărător, Rona nu este singură în această bătălie. Familia ei este alături de ea, oferindu-i sprijinul, dragostea și puterea de care are nevoie pentru a înfrunta provocarea din nou.

„Am aflat acum două zile (n.r. 12 iulie) că nu a recidivat cancerul, dar ca am un alt cancer. La plămâni cu niște metastaze la creier. Recunosc că m-am întristat. E fază patru, cam avansat. Dar m-am gândit – de ce să mă întristez, ia să dau telefon tuturor prietenilor, preoților pe care îi știu și să îi pun să se roage. Vă rog și pe voi să vă rugați! Nu știu ce desfășurare va avea. Se comportă cam agresiv!”, spunea ea, la momentul respectiv.

Cum a aflat Rona Hartner că are cancer, de fapt

Într-un interviu recent, Rona Hartner a împărtășit cu sinceritate și deschidere momentul în care a aflat despre diagnosticul său. Totul a început cu o tuse persistentă, o senzație de disconfort care nu a dispărut în ciuda medicației. Inițial, medicii au considerat că aceasta ar putea fi doar o pneumonie, însă realitatea a fost mult mai copleșitoare. Diagnosticul oficial a fost cancer în zona plămânilor, o veste care a zguduit-o pe Rona și pe cei dragi ei.

Rona Hartner a exprimat regretul că, în ciuda îngrijorărilor sale legate de sănătate, nu a primit imediat răspunsurile și investigațiile necesare. Inițial, artista a căutat ajutor medical în Franța, însă consideră că o radiografie a plămânilor ar fi putut oferi o imagine mai clară și ar fi putut duce la un diagnostic mai rapid. Această experiență a evidențiat importanța diagnosticului precoce și a accesului la îngrijiri medicale corespunzătoare.

„De acest cancer am aflat când am fost la un pneumolog în Sectorul 2, pentru că tușeam foarte rău și în Franța nimeni nu voia să-mi dea decât Paracetamol iar mie mi se părea că am ceva mult mai rău la plămâni, și atunci pneumologul respectiv mi-a făcut imediat o radiografie și m-a pus pe tratament cu antibiotice foarte puternice timp de 10 zile.

După ce a dispărut pneumonia, am descoperit că sub aceasta era, de fapt, un cancer și o embolie pulmonară. Poate aș fi putut descoperi asta cu 2 luni mai devreme, dar în Franța nu m-a trimis nimeni nici măcar la o radiografie”, a declarat Rona Hartner, pentru ciao.ro.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: