Redactia.ro
Home » Stil de viață » Inedit » Cum a aflat un bărbat că soția îl înșală. Povestea lui a devenit virală

Cum a aflat un bărbat că soția îl înșală. Povestea lui a devenit virală

GALERIE FOTO (6)

Infidelitatea este tot mai des întâlnită într-o căsnicie. Unele cupluri își ascund foarte bine relațiile cu alte persoane, încât partenerul de viață nu și-ar putea da seama niciodată că este trădat. Printr-o astfel de situație putea trece și un bărbat din SUA, care a aflat datorită unor adolescente că soția sa are un amant. Până atunci, el a crezut că are un mariaj bazat pe încredere, respect și fericire.

Cum a aflat un bărbat că soția îl înșală. Povestea lui a devenit virală

Două adolescente din SUA au dat-o de gol pe soția unui bărbat că are un amant. La rândul său, femeia s-a dat de gol că își înșala soțul, chiar sub ochii fetelor. Acestea i-au urmărit pas, cu pas, fiecare mișcare și au relatat momentul atât pe rețelele de socializare, dar și invidului trădat, potrivit Mirror.

Două surori, Brynn şi Delana, prezente la un meci de baseball au văzut cum o femeie, în timp ce se afla lângă soțul său, scria mesaje bizare unei persoane cu nume de fată. Fiind mai atente la conversație au constatat că, de fapt, soția avea un amant pe care l-a trecut în telefon cu un alt nume. Dar asta nu este tot. Ea îi spunea iubitului secret pe nume, în mesaje, Mark, iar după ce acesta îi răspundea, ștergea ceea ce îi scria.

Fiind surprinse de gestul soției și de soțul parcă orb, surorile au făcut poze şi le-au pus pe Twitter. Internauții au rămas șocați când au văzut totul. Mai apoi, adolescentele l-au informat și pe bărbat de ceea ce face soția sa. Ele i-au dat de știre despre infidelitate, printr-un bilețele pe care i l-au înmânat la plecarea de pe stadion.

„Soţia ta te înşeală. Uită te la ce mesaje primeşte de la Nancy, în realitate e un bărbat pe nume Mark. Avem poze salvate în telefon, dacă vrei mai multe detalii, îţi lăsăm numărul nostru de telefon. Ne pare rău, însă trebuia să îţi spunem„, au scris ele.

Cum a reacționat soțul înșelat

Individul trădat nu a stat pe gânduri și a luat legătura cu Brynn şi Delana, care i-au arătat și pozele pe care le-au făcut. Bărbatul le-a mărturisit fetelor, că până la momentul respectiv a crezut că are o căsnicie perfectă și avea încredere în soția lui. De mai bine de 20 de ani este căsătorit, iar după ce a aflat vestea deloc îmbucurătoare, bărbatul nu a mai dat niciun semn adolescentelor.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: