Redactia.ro
Home » Monden » Fosta amantă a lui Gabi Bădălău l-a făcut praf! Cum o susține aceasta pe Claudia Pătrășcanu

Fosta amantă a lui Gabi Bădălău l-a făcut praf! Cum o susține aceasta pe Claudia Pătrășcanu

Fosta amantă a lui Gabi Bădălău l-a făcut praf! Cum o susține aceasta pe Claudia Pătrășcanu

A apărut un nou personaj în scandalul dintre Gabo Bădălău și Claudia Pătrășcanu! Se pare că o fostă amantă a afaceristului sare în ajutorul soției compleșite de evenimentele din ultima perioadă.

Fosta amantă a lui Gabi Bădălău l-a făcut praf

Una dintre amantele afaceristului din perioada căsătoriei cu mama copiilor lui, îl face acum praf și o suține pe Claudia Pătrășcanu în lupta pentru custodia copiilor. Femeia a făcut declarații halucinante despre fostul iubit.

Scandalul dintre Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău este departe de a se fi terminat. Un nou personaj cheie a apărut și vine cu declarații surprinzătoare despre soțul infidel al artistei. Femeia este una dintre fostele amante ale afaceristului, cei doi având o relație în timpul căsniciei cu soția lui. Identitatea femeii nu se cunoaște încă, însă aceasta a sărit în apărarea Claudiei Pătrășcanu și l-a făcut praf pe Gabi Bădălău! Mai mult, femeia a mărturisit că îi pare rău pentru faptul că a trădat-o pe artistă și a mai spus că o apreciază foarte mult ca mamă și femeie.

Fosta amantă a lui Gabi Bădălău l-a făcut praf! Mai mult, femeia a declarat ceea ce Claudia Pătrășcanu încearcă să demonstreze de mult timp, și anume, faptul că afaceristul consumă subtanțe interzise. Dan Capatos a citit în direct la emisiunea Xtra Night Show o parte dintr-o conversație halucinantă dintre Gabi Bădălău și femeia misterioasă.

”Ești distrus, micuțule. Bețiv, drogat, impotent și, în curând, și falit. Temai scoteai cu doi-trei lei la câte probleme aveai cu DNA. Eu cred că e abia începutul. Nu mă mai amenința tu pe mine, penibilule, pe mine. Stai să vezi cât râd cu mama de țiganca de mă-ta la tv, că tot vorbești de mame. O să mă mai certe unpic că m-am băgat în cârd cu țiganii. Dar mai mult de atât nu mă pun la mintea ta. Mai mult decât să nu ai familie și copii, ăsta necaz. La Bălăceanca vreau să te văd! Copii pot să am oricând, numai să vreau. Și-au dorit și își doresc mulți, chiar și tu, umflatule! Ai uitat când te rugai de mine? Și eu voi avea grijă de ei, cu siguranță, nu ca tine, gunoiule. Pentru mine ești pușculiță cu mărunțiș, ești nebun? Așa bogătaș ca tine…râsule. Mi-ar fi mare rușine în locul tău. Tu te vezi bărbat? De ce ți-ai dat soția afară din casă, și o chinui ca pe hoții de cai? Pateticule. Cred că ți-au luat prafurile mințile, săracul de tine”, i-ar fi spus fosta amantă lui Gabi Bădălău, după ce și-ar fi cerut scuze de la Claudia Pătrășcanu.

Fosta amantă a lui Gabi Bădălău l-a făcut praf! Gabi Bădălău este sătul de scandalul care s-a creat de la anunțul divorțului. Afaceristul nu comentează acuzațiile fostei soții, cum că ar fi un înrăit al subtanțelor interzise și că s-ar afișa sub influența lor și în fața copiilor. De multe ori a trecut cu vederea peste declarațiile Claudiei și lasă instanța să-și facă treabă.

Ce a făcut fosta amantă a lui Gabi Bădălău pentru Claudia Pătrășcanu

Recent, Claudia Pătrășcanu a dat cărțile pe față și a făcut noi declarații despre amanta fostului soț. Se pare că femeie i-a oferit cazare artistei, după ce afaceristul a dat-o afară din casă. Artista a susținut că nu a fost niciodată prietenă cu amanta lui Bădălău. Potrivit declarațiilor făcute, a început să vorbească cu femeia respectivă pentru a strânge cât mai multe dovezi la dosar.

”Eu cu această femeie nu am fost niciodată prietenă și nici nu sunt. Este vorba de 2019, din august, după ce m-a dat Gabi afară din casă, un prieten de-al nostru comun m-a sunat. Ei erau într-o vacanță, în ultima lor vacanță în Deltă și momentul a fost oportun pentru mine. Eu eram în momentul acela mamă singură, dată afară cu doi copii, supărată și vai de mine și în acel moment, când am auzit că ei doi s-au certat am prins acel moment când el i-a făcut rău. Am vrut să duc dovezi la instanță. El nu mai venea acasă. Toată iubirea și atenția i-a acordat-o acestei femei”, a declarat Claudia Pătrășcanu la ”Xtra Night Show”.

Artista a ținut să precizeze că, pe lângă răul pe care i l-a făcut ei, Gabi Bădălău i-a făcut rău și amantei sale, povestind un episod din relația celor doi. După ce fiul de milionar și amanta sa s-au despărțit, aceasta s-a oferit să o ajute pe Claudia Pătrășcanu și să-i ofere un adăpost chiar în locuința pe care Gabi Bădălău i-a făcut-o cadou.

”I-a făcut rău și acestei femei. I-a intrat în telefon și a început să le dea mesaje foștilor iubiți, filmulețe. Ea mi-a zis: ”Voiai să mă intereseze pe mine de familia lui, dacă pe el nu-l interesa nici de copii și nici de nimeni?” Vina a fost a lui, nu a ei. Interesul meu era să duc dovezi. Această femeie la un moment dat a avut suflet și chiar a vrut să mă ajute și mi-a zis că-mi pune la dispoziție casa pe care Gabi i-a făcut-o. Vă dați seama că nu aș fi acceptat asta niciodată.”, a mai adăugat artista.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: