Redactia.ro
Home » Monden » Claudia Pătrășcanu îl acuză pe Gabi Bădălău că are o altă orientare sexuală. Cum se apără acesta

Claudia Pătrășcanu îl acuză pe Gabi Bădălău că are o altă orientare sexuală. Cum se apără acesta

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău nu au îngropat, încă, securea războiului. Artista îl acuză pe fostul ei partener că are o altă orientare sexuală și insistă ca acesta să-și facă testul anti-drog și din firul de păr, care poate arăta mai clar dacă o persoană este consumatoare de substanțe interzise. Totodată, Claudia Pătrășcanu spune că cei doi copii ai lor au asistat la scene intime dintre tatăl lor și alte persoane, atât femei, cât și bărbați.

Claudia Pătrășcanu insistă ca Gabi Bădălău să-și facă testul antidrog din firul de păr: ”Reacționează ca un om care consumă”

Claudia Pătrășcanu îl acuză pe Gabi Bădălău că are o altă orientare sexuală și  vrea cu orice preț ca acesta să facă testul anti-drog și din firul de păr. Ea nu crede în rezultatul negativ al celor două teste efectuate de fostul partener, pe bază de sânge și urină. Artista a mai precizat, marți seară, la Xtra Night Show că cei doi copii ai lor au asistat la scene intime dintre tatăl lor și alte persoane, inclusiv bărbați, potrivit Spynews.

Claudia Pătrășcanu spune că cel care încă îi este soț în acte se comportă precum un consumator de substanțe interzise.

”El vine drogat să ia copii, el reacționează ca un om care consumă. De ce nu vrea să facă acel test din firul de păr? Este un pericol, el nu își dă seama. El își face testele unde vrea el. Este foarte simplu să zboare în altă țară pentru acest test. Și cei de la Protecția Copilului și-au dat seama. Copiii au fost sechestrați, lăsați bolnavi în casă. Omul era incoerent, nu se putea discuta cu el. Dar nu știu ce se întâmplă de nu se rezolvă nimic”, a explicat Claudia Pătrășcanu, la Xtra Night Show.

Image result for claudia patrascanu cu copiii

Claudia Pătrășcanu îl acuză pe Gabi Bădălu că are o altă orientare sexuală

În ceea ce-i privește pe copiii lor, Claudia Pătrășcanu a mărturisit că aceștia au început să facă gesturi intime cu păpușile lor, după ce au asistat la scene intime dintre tatăl lor și alte persoane, chiar și bărbați. Cântăreața susține că are filmulețe și înregistrări cu cei mici în care explică ceea ce au văzut cât au stat în preajma tatălui.

”Vă spun eu cine sunt iubiții lui. Copiii mei nu sunt pregătiți să îi cunoască lui tot anturajul, ba femei, ba bărbați, a spus Claudia Pătrășcanu la Antena Stars.

Image result for claudia patrascanu cu copiii

Gabi Bădălău neagă faptul că îi plac bărbații

Gabi Bădălău neagă spusele Claudiei Pătrășcanu, legate de orientarea sa sexuală. El susține că îi plac femeile.

”Copiii nu mai vor să stea la ea, am și eu filmulețe. Îmi plac femeile toată lumea știe că nu-mi plac bărbații. Puteți să mă bănuiți de multe lucruri, dar nu de asta. Tu ca mamă să vii să spui că m-a văzut copilul că m-am dus eu cu un bărbat și nu știu ce. Mi-e scârbă! Claudia inventează acest lucru. Dacă eu sunt atât de drogat, homosexual și nenorocit, de ce nu vine nicio autoritate să mă ia. Ăsta este șantaj, eu ar trebui să mă duc la poliție. La televizor poți să vii să spui ce vrei tu, în instanță e altceva. Copiii mei nu au stat în doi ani în preajma niciunei femei, în casa mea nu a intrat nicio femeie. Mi-e rușine, familia mea este o familie serioasă”, a fost replica dată de Gabi Bădălău,

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: