Redactia.ro
Home » Monden » Rezultatul testului anti-drog al lui Gabi Bădălău a fost făcut public. Ce scrie pe documentul eliberat de INML

Rezultatul testului anti-drog al lui Gabi Bădălău a fost făcut public. Ce scrie pe documentul eliberat de INML

După ce Claudia Pătrășcanu i-a cerut acestuia în mod insistent rezultatul testului anti-drog de la INML, Gabi Bădălău a făcut public documentul care arată că i-a ieșit negativ. S-au luat probe pe bază de sânge și urină. Totuși, artista vrea testarea firelor de păr, deoarece ar fi mai credibilă, însă Gabi Bădălău, deși este de acord și cu această metodă, el spune că INML nu face o astfel de testare.

Rezultatul testului anti-drog al lui Gabi Bădălău a fost făcut public. Ce scrie pe documentul eliberat de INML

Gabi Bădălău a făcut public documentul INML, care a arată că testul anti-drog este negativ, la insistențele avocaților fostei sale soții, Claudia Pătrășcanu. Rezultatul este obținut în urma prelevării de sânge și urină. Însă, artista ar vrea și testarea firelor de păr, pentru acuratețea rezultatului, informează Click.ro

Gabi Bădălău a transmis emisiunii XtraNight Show documentul INML cu rezultatul negativ.

”Nici un institut medical din România nu are acest test din firul de păr pe care-l cere Claudia. Eu am întrebat doctorul de gardă de la INML și am făcut cel mai complex test. Doamna președintă nu a cerut rezultatul testului”, a spus Bădălău, luna trecută, după ce a ieșit din sala de judecată.

Claudia Pătrășcanu îi aduce noi acuzații lui Gabi Bădălău

Claudia Pătrășcanu îl mai acuză pe Gabi Bădălău că refuză să plătească clinica care păstrează celulele stem ale copiilor lor.

”Azi am primit un mesaj de la o clinica privată unde am stocat celulele stem și unde se plătește pe an suma de 460 RON, o sumă mică. Ni s-a transmis prin mesaj că ne dau celule stem afară, pentru că nu a fost făcută plata. Trebuie să le transferăm. Mi s-a spus că Gabi Bădălău a refuzat să mai plătească celulele stem pentru copil”, a spus Claudia Pătrășcanu după ce copiii au petrecut o vacanță la munte cu tatăl lor.

Mai mult, cântăreața îl acuză și de faptul că o amenință, în timp ce ea este disperată pentru că nu are un loc de muncă. El i-ar pune bețe în roate în găsirea unui job.

”Am plâns, m-am consumat, dar pentru copiii mei voi merge până în pânzele albe. Am vorbit cu el că, dacă nu poate face asta pentru copiii noștri, să le plătească celulele stem, să-mi lase mie copiii. Vreau să-mi caut de lucru, dar îmi pune bețe în roate. Ma terorizează, mă amenință constant!, a mai declarat solista.

În luna martie, Gabi Bădălău și Claudia Pătrășcanu se vor prezenta într-un nou termen de judecată. Data trecută, s-au prezentat la Tribunalul Sectorului 6, de unde au ieșit revoltați. Gabi Bădălău a acuzat-o că a avrut să facă circ în sala de judecată, drept urmare, magistrații au dat-o afară. Alături de Claudia Pătrășcanu a fost și Andreea Bănică, care are calitatea de martor în dosarul divorțului. Atunci când artista a fost dată afară, din casă,  de Gabi Bădălău cu tot cu copii, Andreea Bănică i-a sărit în ajutor și a găsit-o pe Claudia Pătrășcanu într-o stare deplorabilă.

”O cunosc de o viață pe Claudia, eu am luat-o de acasă atunci când a fost dată afară din casă. Mi-ar fi plăcut să fiu lăsată să vorbesc mai mult în sala de judecată. Susțin toate mamele din lumea asta, țin mult la acești copii, de aceea am venit azi aici. Știu ce înseamnă să nu ai copiii lângă tine, sunt mamă. Când am luat-o de acolo era în ultimul hal, foarte slăbită, plângea în hohote! Nu sunt o persoană mincinoasă, sunt un om onest, corect. Am fost întrebată doar ce s-a întâmplat în ziua în care a fost dată afară din casă. Exact așa mi-a zis: «blondo, m-a dat afară din casă!» M-am dus acolo și am luat-o. Ea suferea de un an de zile, a vrut să ascundă prietenilor ei. Ea nu a vrut sa facă circ. Ma bucur ca am putut s-o ajut”, a declarat Andreea Bănică la ieșirea din sala de judecată, potrivit Antena Stars.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: