Redactia.ro
Home » Monden » Claudia Pătrășcanu l-a iertat pe Gabi Bădălău! ”Încă ne războim prin instanţă”

Claudia Pătrășcanu l-a iertat pe Gabi Bădălău! ”Încă ne războim prin instanţă”

Claudia Pătrășcanu l-a iertat pe Gabi Bădălău! ”Încă ne războim prin instanţă”

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău sunt în război de ceva vreme, însă chiar dacă luptă pentru copiii lor, cei doi vor să păstreze o relație de prietenie. 

Claudia Pătrășcanu l-a iertat pe Gabi Bădălău

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău au fost în atenția publicului de foarte mult timp, mai ales că întâlnirile dintre cei doi s-au lăsat mereu cu scandal. Acum, aceștia se luptă pentru custodia copiilor, iar procesul pare să dureze la nesfârșit.

Chiar dacă nu mai există nicio urmă de iubire între ei și fiecare a mers mai departe pe partea sentimentală, aceștia vor să păstreze o relație de prietenie pentru bunăstarea copiilor lor. Și-au dat seama de acest lucru de curând, când s-au întâlnit ca o familie pentru a sărbători ziua de naștere a fiului lor, Nicolas.

Claudia Pătrășcanu l-a iertat pe Gabi Bădălău! După întâlnirea din cadrul familie, Claudia Pătrășcanu a dezvăluit că l-a iertat pe fostul ei soț și că vrea să fie prieteni după ce se va termina războiul din instanță, scrie cancan.ro. Dacă înainte ori de câte ori avea ocazia îl ataca pe Gabi Bădălău, acum Claudia spune că și-a schimbat părerea.

”Pe Gabi l-am iertat de mult ca om, am respectat toate dorinţele lui, nu se mai pune problema de a continua căsnicia sau de a ne reîmpăca. Vreau doar să fim prieteni pe viitor, că acum nici de prietenie nu e cazul, încă ne războim prin instanţă. În momentul ăsta doar cei mici mă intersează, educaţia lor, o fac pentru copiii noştri!”, spune Claudia Pătrăşcanu.

Se pare că fosta soție a afaceristului avea nevoie de timp pentru a trece peste perioada grea care a venit în viața ei. Durerea și frustrarea au făcut-o să fie frustrată și să atace cu fiecare ocazie, iar acum lucrurile nu mai stau așa. Cântăreața a mers la mănăstire, acolo unde a petrecut momente unice în compania Divinității și unde, cel mai probabil, s-a rugat pentru binele copiilor săi. Claudia Pătrășcanu l-a iertat pe Gabi Bădălău! Zilele trecute, Claudia Pătrășcanu a fost nevoită să se întâlnească cu Gabi Bădălău, întrucât cei doi au serbat ziua de naștere a fiului lor mai mic.

Ce mesaj i-a transmis Claudia Pătrășcanu Biancăi Drăgușanu, noua iubită a lui Gabi Bădălău

Vestea că Gabi Bădălău ar fi cerut-o în căsătorie, deja, pe Bianca Drăgușanu a dat-o peste cap pe frumoasa brunetă. Claudia Pătrășcanu i-a transmis un mesaj fostei asistente TV, avertizând-o despre caracterul neplăcut al fostului ei soț.

Artista i-ar fi spus designerului să aibă grijă, povestindu-i despre episoadele violente pe care le-a trăit alături de fostul ei soț, în special în preajma propriilor săi copii, având în vedere că si Bianca este mamă, la rândul său. Mai mult, se pare că actualul iubit al Biancăi ar fi vorbit urât despre blondină la mama copiilor săi.

”Claudia i-a scris Biancăi mesaje peste mesaje, a terorizat-o. I-a spus că vrea să îi vorbească de la femeie la femeie, să îi explice ce fel de om e Gabi. Și apoi au urmat texte kilometrice, în care Claudia și-a spus năduful. I-a spus Biancăi că el nu are atâția bani pe cât vrea să pară, că are multe amante, că nu poate fi bărbatul unei singure femei. Că o agresa fizic, că e un bărbat care umilește femeile. I-a mai zis că nu este un tată implicat. Mai apoi i-a povestit niște episoade în care Bădălău vorbea urât despre Bianca și spunea că nu s-ar uita la ea. Claudia i-a mai spus blondinei că Gabi le cere pe toate de soție, însă niciodată nu se ține de cuvânt. Bianca nu a vrut să se bage între ei, pe ea nu o interesează scandalul lor. Nici nu o cunoaste bine pe Claudia, s-au văzut întâmplător pe la evenimente, atâta tot. Ea e șocată de îndrăzneala Claudiei de a da asemenea mesaje”, a spus un apropiat al Biancăi Drăgușanu pentru playtech.ro.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: