Redactia.ro
Home » Monden » Gabi Bădălău și Claudia Pătrășcanu au făcut pace! Imaginea postată de afacerist i-a dat de gol

Gabi Bădălău și Claudia Pătrășcanu au făcut pace! Imaginea postată de afacerist i-a dat de gol

GALERIE FOTO (3) Gabi Bădălău și Claudia Pătrășcanu au făcut pace! Imaginea postată de afacerist i-a dat de gol

În ultima perioadă, Gabi Bădălău și Claudia Pătrășcanu au fost în centrul atenției cu scandalul provocat după divorț. Acum, se pare că au ajuns la pace. Afaceristul a postat o fotografie care i-a dat de gol. 

Gabi Bădălău și Claudia Pătrășcanu au făcut pace

Gabi Bădălău și Claudia Pătrășcanu se află în proces de divorț de câteva luni și se judecă pentru custodia copiilor. În ultimul timp, cei doi au ajuns pe prima pagină a publicațiilor pentru faptul că și-au adus acuzații dure de-a lungul timpului. Acum însă, pare că nimic din toate acestea nu s-a întâmplat.

Gabi Bădălău și Claudia Pătrășcanu au făcut pace! Afaceristul a postat recent o fotografie cel puțin șocantă! Cei doi au lăsat neînțelegerile și au pozat în familia fericită de dragul copiilor. Se pare că de la ziua de naștere a fiului lor, între ei s-a așternut armonia. Cu o săptămână în urmă, Gabi Bădălău și Claudia Pătrășcanu s-au reunit pentru ziua de naștere a fiului lor cel mic, Nicolas. Din acel moment, lucrurile par să se fi schimbat în bine între cei doi, scrie spynews.ro.

Gabi Bădălău a tot postat imagini pe contul său de Instagram de la fericitul eveniment cu cei doi copii ai lui. Se pare că fosta lui soție îl lasă acum să-și vadă copiii fără nicio problemă. Și pentru că afaceristul este un tată fericit și împlinit, nu ezită să facă publice imaginile cu fii lui, atunci când se simt minunat împreună.

Claudia Pătrășcanu nu voia să-l lase să-și vadă copiii

Iubitul Biancăi Drăgușanu se simte un tată fericit acum, când poate fii alături de copiii lui fără restricții. Nu de mult, Gabi Bădălău se plângea că fosta soție nu-l lasă să-și vadă copiii, însă acum petrece timp cu ei fără probleme.

Gabi Bădălău și Claudia Pătrășcanu au făcut pace! În urmă cu două săptămâni, Bădălău anunța că a chemat Protecția Copilului după ce Claudia nu l-ar fi lăsat să-și vadă copiii, sub pretextul că sunt bolnavi. Potrivit acestuia, cei mici nu aveau absolut nimic.

”Nu e posibil să îmi influențeze copiii în felul ăsta. Fă-mi mie tot ce vrei, dar lasă copiii. Am chemat echipa mobilă de la Protecția Copilului când mi-a zis că sunt bolnavi și i-am cerut să mă lase să intre în casă. Au constat că copiii sunt bine, dar doamna aia mi-a zis că nu o poate obliga pe Claudia sa mi-i dea”, a declarat Gabi Bădălău atunci.

În urma acuzațiilor lui, Claudia Pătrășcanu nu a stat cu mâinile în sân. La acel moment, artista i-a dat replica, viziunea ei asupra situației fiind foarte diferită.

”I-am făcut plângere pentru amenințare cu moartea, i-am făcut plângere că mă amenința de față cu copiii, i-am făcut plângere că nu respecta programul, i-am făcut plângere nouă, o plângere pe care dacă vin și o expun pe TV atunci toată lumea mă va crede”, spune aceasta.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: