Redactia.ro
Home » Monden » Gabi Bădălău și Claudia Pătrășcanu s-au afișat împreună de dragul copiilor! Ce s-a întâmplat cu divorțul

Gabi Bădălău și Claudia Pătrășcanu s-au afișat împreună de dragul copiilor! Ce s-a întâmplat cu divorțul

GALERIE FOTO (3) Gabi Bădălău și Claudia Pătrășcanu s-au afișat împreună de dragul copiilor! Ce s-a întâmplat cu divorțul

Gabi Bădălău și Claudia Pătrășcanu s-au afișat împreună de dragul copiilor! Chiar dacă sunt în plin proces de divorț, cei doi au renunțat la scandaluri pentru o secundă și s-au bucurat alături de copiii lor. 

Gabi Bădălău și Claudia Pătrășcanu s-au afișat împreună

Gabi Bădălău și Claudia Pătrășcanu au anunțat că se despart în urmă cu aproape un an și jumătate. De atunci a început un scandal monstru și o luptă pentru custodia copiilor. Cei doi și-au aruncat cuvinte grele, s-au acuzat de multe lucruri și s-au certat în presă cu fiecare ocazie. Acum, se pare că cei doi foști soți, au îngropat secura războiului pentru câteva zile.

Gabi și Claudia au renunțat la scandaluri pentru o zi și au fost alături de fiul lor cel mic, Nicolas, care a împlinit vârsta de 4 ani. Aceștia nu au vrut să lase scandalul dintre ei să intervină în viața copiilor și au fost amândoi alături de copiilor într-o zi așa de specială.

Gabi Bădălău și Claudia Pătrășcanu s-au afișat împreună de dragul copiilor! Pentru că cel mic și-a sărbătorit ziua de naștere, cei doi i-au organizat o petrecere la munte cu mai mulți invitați, iar părinții lui i-au fost aproape, așa cum o făceau în urmă cu mai mulți ani, pe vremea când încă erau împreună, potrivit spynews.ro.

Claudia Pătrășcanu a publicat o imagine ”de familie” alături de Gabi Bădălău, dar și de copiii lor, în timp ce se aflau în fața tortului în care fiul lor cel mic urma să sufle și să-și pună o dorință la ceas aniversar. Gabi Bădălau și Claudia Pătrășcanu s-au afișat împreună de dragul copiilor!

Gabi Bădălău și Claudia Pătrășcanu s-au afișat împreună

Gabi Bădălău și Claudia Pătrășcanu se luptă pentru custodia copiilor

Chiar dacă au reușit să se înțeleagă pentru câteva ore în fața copiilor și a invitaților, Gabi Bădălău și Claudia Pătrășcanu se află încă în plin divorț și scandalul continuă pentru că scopul este custodia copiilor. În ultima perioadă au fost scoase la iveală mai multe detalii despre divorțul celor doi.

Aceștia și-au aruncat vorbe grele și s-au acuzat reciproc de multe lucruri. Gabi Bădălău a făcut chiar și testul antidrog după ce mama copiilor săi l-a acuzat că a consumat substanțe interzise, însă se pare că nu este de ajuns. Chiar rezultatul a ieșit negativ, Claudia Pătrășcanu nu vrea să accepte acest lucru până când încă soțul ei nu își va face testul din firul de păr, acest lucru arătând cu exactitate dacă a consumat sau nu substanțe interzise.

Gabi Bădălău și Claudia Pătrășcanu s-au afișat împreună

Cei doi se luptă pentru custodia celor mici, iar fiecare au venit de-a lungul timpului cu mai multe argumente prin care aceștia merită să stea mai mult lângă ei.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: