Redactia.ro
Home » Monden » Mătușa lui Gabi Bădălău intervine în scandalul divorțului. Femeia îi ia apărarea nepotului său

Mătușa lui Gabi Bădălău intervine în scandalul divorțului. Femeia îi ia apărarea nepotului său

Câți bani îi cere Claudia Pătrașcanu lui Gabi Bădălău drept pensie alimentară_

Mătușa lui Gabi Bădălău intervine în scandalul divorțului. Femeia îi ia apărarea nepotului și contestă acuzațiile Claudiei Pătrășcanu la adresa acestuia, dar și la adresa soacrei sale.

Mătușa lui Gabi Bădălău intervine în scandalul divorțului

Mătușa lui Gabi Bădălău intervine în scandalul divorțului de Claudia Pătrășcanu. Femeia nu este de acord cu acuzațiile cântăreței la adresa nepotului și face, la rândul său, dezvăluiri uimitoare din căsnicia celor doi. Cerasela Tudor neagă faptul că artista a fost dată afară din casă cu tot cu copii, de către Gabi Bădălău, informează cancan.ro.

Totodată, Cerasela Tudor neagă și spusele artistei cum că banii câștigați din concerte îi lua soacra acesteia, pentru a-și cumpăra genți. De altfel, femeia a mărturisit că mama Claudiei era plătită de soacră cu 2500 lei ca să aibă grijă de nepoți și o mai acuză pe artistă că se dă drept credincioasă, dar, de fapt, își blestema mai mereu soacra. Un alt lucru pe care l-a mai precizat mătușa lui Gabi Bădălău este că artista trimite mesaje cu injurii la adresa socrilor, în ultima vreme. Amintim că socrul Claudiei Pătrășcanu este Niculae Bădălău, fostul ministru al Economiei, din Guvernul Dăncilă.

“Mama ei stătea cu copiii plătită. Soacra ei îi dădea mamei ei 25 de milioane ca să stea cu nepoții ei. Claudia nu a fost dată afară. Această femeie se dă drept credincioasă și își blestema soacra. Ea a fost ținută în puf, ca o regină. Cumnata mea nu făcea diferențe între ea și fata ei. Gabi i-a aranjat casa Claudiei de la Agigea și a mamei sale. Și mormântul tatălui ei i l-a făcut. Ea cânta pe 500 de euro, cum să-i fure soacră-sa banii ăștia? Că jumătate se duceau pe mașină, pe hair-stiliști. Claudia e bipolară, dacă nu ești de acord cu ea, nu mai vorbește cu tine, te blesteamă. Nicu (n.r. Nicolae Bădălău) e oripilat de ce se întâmplă. Claudia a ajuns să le trimită mesaje cu injurii”, a spus Cerasela Tudor, la Xtra Night Show.

Ce a spus, mai exact, Claudia Pătrășcanu despre soacra sa

După ce ieșit din sala de judecată, joi, Claudia Pătrășcanu a spus pentru emisiuenea ”La Măruță” faptul că banii din concerte îi lua soacra sa, pentru a-și cumpăra genți. Totodată, ea își vrea banii de la firmele familiei Bădălău, unde a muncit fără să fie plătită. De asemenea, ea spune că s-a căsătorit cu Gabi Bădălău din dragoste, deoarece acesta era ”falit” atunci când l-a cunoscut.

”Am muncit în firmele familiei Bădălău și nu am luat niciun ban. Soacra mea venea și îmi lua banii de la cântări, că voia să își ia genți. Sunt banii mei. Pe mine Gabi nu m-a pescuit de pe stradă. Nu m-a luat dintr-un club. Când m-am căsătorit cu Bădălău a fost pentru că m-am îndrăgostit de el. Și ca să fiu aruncată în stradă și să mi se ia absolut tot… pe mine mă poate discredita cât vrea. Sunt o mamă impecabilă pentru copiii mei. Eu când l-am cunoscut pe Gabi era falit. Eu aveam treaba mea cu muzica, aveam un apartament, o mașină. Apartamentul l-am vândut ca să pot să îmi achit creditul. Pe mine mă penalizau băncile, din cauza jocurilor lui Gabi la cazino.”, a spus Claudia Pătrășcanu în emisiunea ”La Măruță”.

Niculae Bădălău nu este de acord cu noua relație a fiului

Apropiați a familiei Bădălău au declarat la Xtra Night Show că Niculae Bădălău nu ar fi de acord cu relația lui Gabi Bădălău cu Bianca Drăgușanu. Zvonurile legate de acest subiect și ceea ce s-a întâmplat cu blondina, în ultima vreme, ar afecat prestigiul familiei, ar fi impresia fostului ministru social-democrat.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: