Redactia.ro
Home » Monden » Cum a ajuns Ana, sora Elenei Gheorghe, să slăbească atât de mult. A „dat jos” 5kg în 2 săptămâni

Cum a ajuns Ana, sora Elenei Gheorghe, să slăbească atât de mult. A „dat jos” 5kg în 2 săptămâni

Cântăreaţa Elena Gheorghe se poate lăuda c-o soră superbă, cu doar 11 luni mai mică decât ea. Ana şi artista seamănă foarte tare, iar pozele pe care le pun împreună pe rețelele sociale îi uimesc mereu pe fani.

Elena și Ana au fost mereu apropiate, iar faptul că sunt născute atât de repede una după cealaltă le-a sudat și mai tare relația. Au crescut împreună și s-au susținut mereu, reușind să mențină această relație și acum, când au copii și soți.

Ana a ţinut post intermitent

Ana este mamă și reușește cu brio să se împartă între cei doi copii ai săi: Lucas, în vârstă de 9 ani, și Ania, de 4 ani. Nu are bone și nici alte ajutoare, dar apelează în situații extreme la mama sau soacra ei.

În 2012, Ana s-a căsătorit cu fotbalistul Paul Pîrvulescu, alături de care are doi copii. Deține o afacere cu haine, pentru care pozează chiar ea ca model și, uneori, și restul familiei.

Cele mai recente fotografii de la plajă o înfățișează pe Ana într-o formă de zile mari. Arată foarte bine, iar fanii, în special mămici, o întreabă frecvent cum reușește să arate așa.

Am ținut post intermitent. Adică mâncam între ora 1-19, fără dulciuri, sucuri și pâine. După 19, până a doua zi, la 13, doar ceai sau apă. Și am slăbit în două săptămâni vreo cinci kilograme. Merg la pilates de trei ori pe săptămână”, a spus Ana Gheorghe, pentru Click!.

Postul intermitent este un regim în vogă, în momentul de faţă. Această formă de post presupune consumul de alimente între anumite ore, cel mai popular interval fiind 8-16.

Există însă şi varianta de post de 12 ore, în care prima masă este la 7 dimineaţa, iar ultima la 7 seara, sau cea a postului de 16 ore, când micul dejun se ia la 10 dimineaţa, iar cina la 8 seara.

Elena Gheorghe și Ana au câte 2 copii

Atât Elena, cât și Ana sunt liniștite și pe plan familial. Cele două sunt căsătorite de mulți ani și au câte doi copii. În 2011, Elena Gheorghe a adus pe lume primul copil, un băiețel, pentru ca șase ani mai târziu, în familia ei să apară și o fetiță.

Și Ana are tot un băiat și o fetiță. Fratele lor, Costin, este și el mândrul tătic al unei fetițe, așa că familia completă este una mare și unită.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: