Redactia.ro
Home » Monden » Elena Gheorghe, despre cel de-al treilea copil. Vedeta își dorește o familie numeroasă

Elena Gheorghe, despre cel de-al treilea copil. Vedeta își dorește o familie numeroasă

GALERIE FOTO (5) Elena Gheorghe, despre cel de-al treilea copil.

Elena Gheorghe, despre cel de-al treilea copil. Cântăreața se declară o femeie împlinită atât pe plan profesional, cât și personal. Elena Gheorghe este căsătorită de mulți ani cu Cornel Ene, iar împreună au doi copii minunați. Artista a mărturisit că este pregătită să devină mămică pentru a treia oară.

Elena Gheorghe, despre cel de-al treilea copil. Vedeta își dorește o familie numeroasă

Elena Gheorghe este una dintre cele mai apreciate artiste din România. Cântăreața este căsătorită cu Cornel Ene din 2011, iar împreună au doi copii, un băiat și o fată. Vedeta se declară o femeie împlinită atât pe plan profesional, cât și pe plan personal. Cu toate astea, Elena își dorește să devină mamă pentru a treia oară, mai ales că fiica ei vrea să aibă un partener de joacă. „Ea îmi spune mereu: ‘Mami, dar de ce nu mai faci și tu un bebeluș din ăla mic, mic, mic, cum are și tanti?’ Are și tanti, dar noi avem deja destui… Când mai vede câte un bebeluș mă întreabă dacă mie chiar nu îmi place drăgălășenia și îmi place foarte mult, dar eu deja am doi și sunt mari.Noi încă avem pătuțul ei, pe care vrem să îl dăm în curând și se gândește deja pe cine să pună în pătuțul ei, că nu vrea să îl dea„, a declarat Elena Gheorghe, potrivit kfetele.ro.

Cântăreața a mărturisit că nu exclude posibilitatea unei noi sarcini, având în vedere că va avea sprijinul necondiționat al familiei. Blondina ar fi extrem de fericită dacă va mai aduce pe lume un copil. „Un copil este o bucurie în orice familie, cu siguranță ar fi mult mai solicitant și viața mea ar fi mult mai grea, dacă ar veni și al treilea. Dar cumva ne descurcăm, nu? Suntem oameni mari, maturi, avem bunici, avem ajutoare…„, a mărturisit Elena Gheorghe pentru VIVA.ro.

Elena Gheorghe și Cornel Ene s-au cunoscut în 2001, pe vremea când artista avea 15 ani, iar el 18 ani. În 2005 au devenit un cuplu, iar șase ani mai târziu s-au logodit. La început, familia artistei nu a fost de acord cu relația lor. “În relația mea cu soțul meu am trecut prin foarte multe încercări, am trecut peste cuvântul familiei, peste cel al trupei din care făceam parte amândoi (Mandinga), chiar și cu riscul că vom fi dați afară. Dragostea noastră întotdeauna a învins și îi mulțumim Celui de Sus în fiecare secundă pentru asta”, spunea Elena Gheorghe, pentru okmagazine.ro.

Elena Gheorghe, despre copiii ei

Elena Gheorghe a devenit mamă pentru prima oară în 2011, când l-a adus pe lume pe fiul ei, Nicholas Răzvan. Șase ani mai târziu, vedeta o aducea pe lume pe mezina familiei, Amelie Nicole. Una dintre principalele preocupări ale artistei a fost aceea de a evita ca fiul ei să nu fie gelos pe surioara mai mică.

„În urmă cu ceva timp, Nicholas i-a cerut lui Moș Crăciun o surioară, iar la scurt timp, Nicole a venit pe lume. Nicholas i-a cerut lui Moș Nicolae o surioară pe care s-o cheme Nicole, a zis că vrea s-o cheme așa ca să-și facă ziua împreună. Astăzi sunt împreună și îi sunt foarte recunoscătoare Sfântului Nicolae pentru aceste minunate daruri pe care le-a adus în viața noastră”, povestea Elena Gheorghe.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: