Redactia.ro
Home » Monden » Elena Gheorghe, în doliu. Artista trece prin momente cumplite

Elena Gheorghe, în doliu. Artista trece prin momente cumplite

GALERIE FOTO (3) Elena Gheorghe, în doliu

Elena Gheorghe, în doliu. În prag de Sărbători, celebra artistă trece prin momente grele. Elena Gheorghe a primit o veste devastatoare. Bunica din partea mamei s-a stins din viață, iar vedeta este extrem de îndurerată. Artista a postat un mesaj emoționant pe pagina sa de Facebook.

Elena Gheorghe, în doliu. Artista trece prin momente cumplite

Elena Gheorghe, în doliu. Vedeta trece prin momente delicate, în prag de Sărbători. Deși ar trebui să se bucure de această perioadă, Elena Gheorghe a primit o veste cumplită. Bunica ei din partea mamei s-a stins din viață, iar artista se pregătește de înmormântare. Anunțul trist a fost făcut chiar de vedetă pe pagina de Facebook, unde a postat un mesaj emoționant.

”La începutul acestui an era cât pe ce s-o pierdem pe bunica. Din punct de vedere medical erau foarte puţine şanse să trăiască însă Dumnezeu a făcut o minune şi ne-a mai lăsat-o să ne bucurăm de ea. Miracolul există şi prin rugăciune îl putem dobândi.Astăzi bunica, adică străbunica lui Amelie, o învaţă cum să facă gogoşi. Nimic nu e mai frumos pe această lume decât să-i vezi pe ai tăi sănătoşi. Sănătate tuturor şi multe zâmbete! Încă puţin şi ne vom putea revedea! Va iubesc!„, a fost mesajul vedetei.

Toată familia a fost infectată cu COVID-19

În urmă cu câteva luni, Elena Gheorghe a anunțat că ea și toti membrii familiei sale au fost infectați cu noul coronavirus. Vedeta a lipsit o vreme din mediul online, iar ulterior le-a spus fanilor că a trecut printr-o perioadă dificilă. După trei săptămâni de zbateri, discuții cu medicii, medicamente și încercări disperate de a rezolva problemele cu care s-au confruntat cei dragi, Elena a putut să zâmbească din nou. Și ea a avut covid, dar a avut o formă mai ușoară. Cu toate astea, ea a trebuit să aibă grijă de ceilalți membri ai familiei.

Prima zi după 3 săptămâni când pot zâmbi cu adevărat… în tot acest timp am trecut prin toate stările, de la neputință la disperare, de la a accepta tot ce ne e dat la o bucurie imensă că suntem toți bine!

Familia mea, 11 membri, am avut Covid, unii cu simptome severe, alții medii, iar ceilalți ușoare. N-am fost în stare și nici nu am avut putere să postez nimic, eu am fost “asistenta” de serviciu la mine acasă pentru 4 oameni dragi care aveau nevoie de medicamente, mâncare, sprijin 24/24, eram pe telefoane și cu ceilalți, dar și cu medici, asistenti și vă împărtășesc experiența mea pentru că sunt alături de toți cei care au trecut sau trec prin așa ceva și nu-s puțini din păcate, sunt foare mulți”, a povestit Elena Gheorghe, pe Instagram.

Vedeta a dezvăluit că s-a confruntat cu dificultăți majore atunci când un membru al familiei sale a avut nevoie să fie internat, iar toate locurile din spitale fiind ocupate. „Ne-am lovit de toate problemele sistemului sanitar care este blocat, nu mai sunt locuri în spitale și nu vă spun asta pentru că am vazut la televizor, ci pentru că am sunat la fiecare spital în parte, la toate cunoștințele pe care le aveam ca să găsesc un loc pentru un membru care nu mai putea fi tratat acasă, a fost jocul minții iar saturația lui era din ce în ce mai mică.După ore bune petrecute pe coridorul spitalului, a doua oară căci prima a fost fără succes, o minune a făcut să găsim un loc”, a spus Elena.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: