Redactia.ro
Home » Monden » Elena Gheorghe, probleme după infecția cu COVID-19. Dezvăluirile șocante făcute de artistă

Elena Gheorghe, probleme după infecția cu COVID-19. Dezvăluirile șocante făcute de artistă

GALERIE FOTO (2) Elena Gheorghe, probleme după infecția cu COVID-19.

Elena Gheorghe, probleme după infecția cu COVID-19.Artista a fost infectată cu noul coronavirus în urmă cu câteva zile, fiind nevoită să stea în izolare alături de alți zece membrii ai familiei. Recent, blondina a mărturisit că după ce a trecut prin boală, se confruntă cu o problemă de sănătate. Despre ce este vorba?

Elena Gheorghe, probleme după infecția cu COVID-19. Dezvăluirile șocante făcute de artistă

Elena Gheorghe, probleme după infecția cu COVID-19. Artista a lipsit aproape o lună de pe rețelele de socializare, iar în urmă cu câteva zile a anunțat că atât ea, cât și alți zece membrii ai familiei au fost infectați cu noul coronavirus. Recent, blondina le-a mărturisit fanilor că s-a vindecat de COVID-19, dar le-a spuus că se confruntă cu o problemă după ce a contactat virusul. Potrivit acesteia, în zilele cât a stat în izolare s-a îngrășat două kilograme, iar acest lucru a speriat-o pe vedetă. Elena  Gheorghe a declarat că nu a mâncat deloc mult cât a stat în casă. De asemenea, artista este de părere că ar fi acumulat kilogramele din cauza stresului din timpul infectării. „Cred că sunt singurul om de pe planeta asta care în timpul COVID-ului s-a îngrășat și nu a slăbit, pentru că toți ai mei au slăbit, numai eu am pus două kilograme pe mine și chiar stăteam să mă gândesc dacă am mâncat mai mult, nici gând, n-am mâncat mai mult. Dar, timp de trei săptămâni n-am mai făcut niciun fel de sport. (…) Bineînțeles și stresul pentru că unii oamenii se îngrașă dacă sunt stresați.”, a declarat Elena Gheorghe pe Instagram.

Elena Gheorghe s-a ingrasat

Artista a declarat că i-a îngrijit pe ceilalți membri ai familiei și a avut probleme mari din cauza faptului că a sunat la toate spitalele, dar nu a găsit niciun pat liber.”Familia mea, 11 membri, am avut Covid, unii cu simtome severe, alții medii, iar ceilalți ușoare. N-am fost în stare și nici nu am avut putere să postez nimic, eu am fost “asistenta” de serviciu la mine acasă pentru 4 oameni dragi care aveau nevoie de medicamente, mâncare, sprijin 24/24, eram pe telefoane și cu ceilalți, dar și cu medici, asistenți și vă împartășesc experiența mea pentru că sunt alături de toți cei care au trecut sau trec prin așa ceva și nu-s puțini din păcate, sunt foarte mulți. Ne-am lovit de toate problemele sistemului sanitar care este blocat, nu mai sunt locuri în spitale și nu vă spun asta pentru că am văzut la televizor, ci pentru că am sunat la fiecare spital în parte”, este o parte din mesajul pe care artista l-a scris cu două zile în urmă pe contul ei de Instagram.

Elena Gheorghe s-a ocupat de familie ei în această perioadă

Pentru a-și motiva absența din mediul online, Elena Gheorghe le-a spus fanilor că ea și familia sa au fost infectați cu noul coronavirus. Vedeta a postat un InstaStory în care le-a spus internauților că are grijă de familia ei, pentru că nu a găsit paturi libere la spital. „Dragii mei, mulțumesc din suflet pentru mesaje și pentru faptul că îmi simțiți lipsa. În curând voi reveni aici în online, deocamdată sunt încă implicată trup și suflet în problemele de sănătate ale familiei mele. Este o perioadă grea, dar cu ajutorul Lui Dumnezeu vom trece peste. Sănătate tuturor! Vă îmbrățișez pe toți!”, le-a transmis Elena Gheorghe fanilor ei.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: