Redactia.ro
Home » Monden » Elena Gheorghe și familia sa au fost infectați cu noul coronavirus. Artista a trecut prin monmente dificile

Elena Gheorghe și familia sa au fost infectați cu noul coronavirus. Artista a trecut prin monmente dificile

GALERIE FOTO (4) Elena Gheorghe și familia sa au fost infectați cu noul coronavirus.

Elena Gheorghe și familia sa au fost infectați cu noul coronavirus. Artista obișnuia să fie activă pe rețelele de socializare, acolo unde păstra legătura cu fanii săi. Ei bine, în ultima luna, Elena Gheorghe a lipsit din mediul online, îngrijorându-i pe internauți. Ulterior, vedeta a declarat că toată familia ei a fost infectată cu noul coronavirus.

Elena Gheorghe și familia sa au fost infectați cu noul coronavirus. Artista a trecut prin monmente dificile

Elena Gheorghe și familia sa au fost infectați cu noul coronavirus. Pandemia de coronavirus a schimbat o lume întreagă, iar ultimii doi au fost extrem de diferiți. În ultima perioadă,tot mai multe vedete din România au anunțat că au fost infectate cu noul coronavirus. De acest virus nu a scăpat nici Elena Gheorghe și familia sa. Artista a declarat că ea și restul membrilor familiei sale au fost confirmați pozitiv cu COVID-19. Situația a fost delicată în casa artistei. Vedeta și ceilalți zece membri ai familiei sale au fost confirmați pozitiv cu virusul nemilos, urmând zile de coșmar. Elena a declarat că a fost un fel de asistentă pentru restul familiei, ocupându-se de tratarea acestora. Potrivit acesteia, unii membrii ai familiei au avut forme ușoare, alții forme medii și, câteva persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale de specialitate, având forme grave de coronavirus. Din fericire, toată familia, inclusiv vedeta, s-a vindecat.

Elena Gheorghe a apelat la toate cunoștințele pe care le avea pentru a-și trata familia, dar spitalele din Capitală erau pline. Artista a mai mărturisit că a avut nevoie de un medicament care nu se găsea pe nicăieri în țară, dar într-un final a reușit să găsească medicamentul respectiv după două zile de căutări. ”Familia mea, 11 membri, am avut Covid, unii cu simtome severe, alții medii, iar ceilalți ușoare. N-am fost în stare și nici nu am avut putere să postez nimic, eu am fost “asistenta” de serviciu la mine acasă pentru 4 oameni dragi care aveau nevoie de medicamente, mâncare, sprijin 24/24, eram pe telefoane și cu ceilalți, dar și cu medici, asistenți și vă împartășesc experiența mea pentru că sunt alături de toți cei care au trecut sau trec prin așa ceva și nu-s puțini din păcate, sunt foarte mulți. Ne-am lovit de toate problemele sistemului sanitar care este blocat, nu mai sunt locuri în spitale și nu vă spun asta pentru că am văzut la televizor, ci pentru că am sunat la fiecare spital în parte”, este o parte din mesajul pe care Elena Gheorghe l-a scris.

Elena Gheorghe a lipsit din mediul online

Fanii artistei s-au îngrijorat în momentul în care aceasta nu a mai postat nimic pe rețelele de socializare. Motivul este situația prin care a trecut, dar și timpul acordat acelor membrii ai familiei care au suferit forme grave ale bolii.„Dupa ore bune petrecute pe coridorul spitalului, a doua oara caci prima a fost fara succes, o minune a facut sa gasim un loc… apoi pentru ca nu raspundea la tratament a fost o cursa pe viata si pe moarte la propriu sa gasim un medicament care nu se gaseste in spitale, nici in farmacii, practic nicaieri in Romania (cel putin la momentul acela)iar timpul era scurt trebuia gasit repede, asta ne-a epuizat psihic dar cu ajutorul Lui l-am gasit dupa 2 zile de cautari prin niste oameni minunati carora le vom fi recunoscatori mereu.’, a mai spus ea.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: