Redactia.ro
Home » Monden » Elena Gheorghe nu și-a schimbat numele de familie după căsătorie. Care este, de fapt, motivul

Elena Gheorghe nu și-a schimbat numele de familie după căsătorie. Care este, de fapt, motivul

Elena Gheorghe nu și-a schimbat numele de familie după căsătorie. Care este, de fapt, motivul

Elena Gheorghe nu și-a schimbat numele de familie după căsătorie. Artista a dezvăluit și motivul pentru care a luat această decizie. 

Elena Gheorghe nu și-a schimbat numele de familie după căsătorie. Care este, de fapt, motivul

Elena Gherghe s-a căsătorit în urmă cu 10 ani cu Cornel Ene, însă nu a luat numele soțului, ci a ales să-l păstreze în continuare pe al ei. De atunci, au apărut multe zvonuri în jurul acestui subiect, iar acum, cântăreața a explicat care este, de fapt, motivul pentru care nu și-a schimbat numele de familie.

Într-un interviu pentru evz.ro, artista a precizat că a decis să păstreze numele de familie al tatălui atunci când s-a căsătorit, fiind chiar ideea lui Cornel, soțul său.

”Nu mă cheamă Elena Ene, după soț, ci Elena Gheorghe. Așa a fost de la început, adică nu putem să modicăm acum actele. Așa a fost deal-ul. Să știi că treaba asta nu am vrut-o neapărat eu. Cornel a zis că e o idee foarte bună să rămân așa pentru că de fiecare dată când mergeam și ne cazam, că știi că noi suntem cu valizele toată ziua, mă rog în timpul pandemiei, nu, dar în general, tot timpul trebuia să stăm să explicăm cum mă numesc eu. Așa că mă prezint Elena Gheorghe și gata”, a povestit artista pentru sursa citată anterior.

Cu toate acestea, artista a mai precizat că nu a avut niciodată probleme birocratice atunci când ea, copiii și soțul au plecat în vacanțe prin străinătate, mai ales că cei doi soți au nume diferite de familie, iar copiii poartă numele tatălui lor, respectiv Ene.

”Când am plecat în vacanțe cu copiii nu am avut probleme din astea birocratice, cu procură, fără procură. Suntem ambii părinți acolo cu ei, nu ne trebuie niciun act. Eu duc numele tatălui meu mai departe, dar copiii sunt Ene, așa că vor duce ei mai departe numele lui Cornel.”, a mai adăugat artista pentru sursa citată anterior.

Ce spune Elena Gheorghe despre cel de-al treilea copil

Artista trăiește o poveste de dragoste alături de Corne Ene, bărbatul cu care are doi copii minunați. Cei doi sunt împreună de 15 ani, iar în 2011 s-au căsătorit. Vedeta are foarte multe evenimente, dar cu toate astea reușește să aibă grijă de copiii ei. Deși cariera sa este solicitantă, Elena Gheorghe nu exclude posibilitatea de a mai da naștere unui copil. Roșcata este conștientă că dacă s-ar întâmpla acest lucru, va trebui să pună pauză în carieră, dar crede că ar gestiona timpul foarte bine. „Un copil este o bucurie în orice familie, cu siguranță ar fi mult mai solicitant și viața mea ar fi mult mai grea, dacă ar veni și al treilea. Dar cumva ne descurcăm, nu? Suntem oameni mari, maturi, avem bunici, avem ajutoare…”, a povestit Elena Gheorghe, într-un interviu acordat pentru Viva.ro.

De asemenea, fiica artistei, Amelia, își dorește o surioară cu care să se joace și cu care să împartă pătuțul. „Ea îmi spune mereu: ‘Mami, dar de ce nu mai faci și tu un bebeluș din ăla mic, mic, mic, cum are și tanti?’ Are și tanti, dar noi avem deja destui… Când mai vede câte un bebeluș mă întreabă dacă mie chiar nu îmi place drăgălășenia și îmi place foarte mult, dar eu deja am doi și sunt mari. Noi încă avem pătuțul ei, pe care vrem să îl dăm în curând și se gândește deja pe cine să pună în pătuțul ei, că nu vrea să îl dea”, a mai adăugat Elena Gheorghe.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: