Redactia.ro
Home » Monden » Elena Gheorghe, despre cel de-al treilea copil. Declarațiile emoționante făcute de artistă

Elena Gheorghe, despre cel de-al treilea copil. Declarațiile emoționante făcute de artistă

GALERIE FOTO (5) Elena Gheorghe, despre cel de-al treilea copil.

Elena Gheorghe, despre cel de-al treilea copil. Artista se poate declara o femeie împlinită atât pe plan profesional, cât și personal. Vedeta și-a construit o familie minunată alături de Cornel Ene, având doi copii împreună. Recent, Elena a vorbit despre cel de-al treilea copil.

Elena Gheorghe, despre cel de-al treilea copil. Declarațiile emoționante făcute de artistă

Elena Gheorghe, despre cel de-al treilea copil. Artista trăiește o poveste de dragoste alături de Corne Ene, bărbatul cu care are doi copii minunați. Cei doi sunt împreună de 15 ani, iar în 2011 s-au căsătorit. Vedeta are foarte multe evenimente, dar cu toate astea reușește să aibă grijă de copiii ei. Deși cariera sa este solicitantă, Elena Gheorghe nu exclude posibilitatea de a mai da naștere unui copil. Roșcata este conștientă că dacă s-ar întâmpla acest lucru, va trebui să pună pauză în carieră, dar crede că ar gestiona timpul foarte bine. „Un copil este o bucurie în orice familie, cu siguranță ar fi mult mai solicitant și viața mea ar fi mult mai grea, dacă ar veni și al treilea. Dar cumva ne descurcăm, nu? Suntem oameni mari, maturi, avem bunici, avem ajutoare…”, a povestit Elena Gheorghe, într-un interviu acordat pentru Viva.ro.

De asemenea, fiica artistei, Amelia, își dorește o surioară cu care să se joace și cu care să împartă pătuțul. „Ea îmi spune mereu: ‘Mami, dar de ce nu mai faci și tu un bebeluș din ăla mic, mic, mic, cum are și tanti?’ Are și tanti, dar noi avem deja destui… Când mai vede câte un bebeluș mă întreabă dacă mie chiar nu îmi place drăgălășenia și îmi place foarte mult, dar eu deja am doi și sunt mari. Noi încă avem pătuțul ei, pe care vrem să îl dăm în curând și se gândește deja pe cine să pună în pătuțul ei, că nu vrea să îl dea”, a mai adăugat Elena Gheorghe.

Cum s-au cunoscut Elena Gheorghe și soțul ei

Elena Gheorghe și Cornel Ene au împlinit 10 ani de căsnicie și 17 de când sunt împreună. Cei doi s-au cunoscut pe când artista avea 15 ani, iar Cornel 18 ani. Relația lor de dragoste a început cu o prietenie sinceră, în perioda în care erau colegi în trupa Mandinga. Vedeta a mărturisit că soțul ei ste sufletul ei pereche.„Poate că sună a fairytale, dar eu cred în suflete-pereche, cred că în viață (mai devreme sau mai târziu) poți întâlni acea persoană cu care să rezonezi întru totul. Iar eu am fost norocoasă, căci l-am găsit fără să răstorn lumea. (zâmbește) Ne-am cunoscut când eu aveam 15 ani, iar el, 18, eram colegi în trupa Mandinga.Am crescut și am evoluat împreună, am clădit pas cu pas și am trecut prin multe experiențe care ne-au maturizat, ne-au apropiat și ne-au făcut ceea ce suntem astăzi. În 14 ani cred că am fost despărțiți maximum 15 zile”, a mărturisit Elena Gheorghe.

Aceasta a povestit momentul în care și-a făcut curaj și i-a spus că are sentimente pentru el. ”S-a întâmplat de ziua mea, era imediat după miezul nopții și eram pe plajă când i-am mărturisit, timid, că simt pentru el „mai mult decât ar simți o prietenă… A fost un moment cu o încărcătură emoțională incredibilă, pentru că nu știam dacă el simte la fel”, a mai spus artista.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: