Redactia.ro
Home » Monden » Elena Gheorghe, însărcinată a treia oara? Imaginea care a starnit zvonuri

Elena Gheorghe, însărcinată a treia oara? Imaginea care a starnit zvonuri

GALERIE FOTO (2) Elena Gheorghe, însărcinată a treia oara_

Elena Gheorghe, una dintre cele mai talentate cântărețe din România este o familistă convinsă și reușește să se împartă între carieră și familie. În urmă cu câteva zile, Elena și-a surprins fanii postând o fotografie în care apare cu burtică.

Elena Gheorghe, însărcinată a treia oara? Imaginea care a starnit zvonuri

Elena Gheorghe are o carieră de succes și o familie absolut minunată. Cântăreața se numără printre vedetele care au stat departe de scandaluri, fiind o artistă care se împarte cu brio între carieră și familie. Recent, artista a stârnit numeroase controverse după ce a postat pe rețelele de socializare o poză care ar putea fi ușor interpretabilă.

Îmbrăcată într-o rochie aurie, mulată pe corp, Elena părea că are burtică. Fanii acesteia nu au trecut cu vederea și s-au întrebat dacă nu cumva artista este însărcinată pentru a treia oară. Printre comentarii, unii internauți i-au transmis acesteia că este o mămică de nota 10. Momentan, fosta solistă a trupei Mandinga nu a dat niciun răspuns.

Elena Gheorghe, a treia sarcina?

Elena Gheorghe, despre relația cu soțul ei

În 2012, Elena Gheorghe s-a măritat cu Cornel Ene, trombonistul trupei. După un an de zile de când a lansat numai melodii în aromână, Elena a lansat o melodie de dragoste în limba română. Clipul melodiei a venit cu o surpriză, pentru că în cvartetul de instrumentiste face parte și cumnata artistei, Alexandra Ene. “În relația mea cu soțul meu am trecut prin foarte multe încercări, am trecut peste cuvântul familiei, peste cel al trupei din care făceam parte amândoi (n.r. Mandinga), chiar și cu riscul că vom fi dați afară, am trecut prin Rai și Iad și cine ne cunoaște cu adevărat știe despre ce vorbesc, însă dragostea noastră întotdeauna a învins și îi mulțumim Celui de Sus în fiecare secundă pentru asta”, a spus Elena Gheorghe.

Cei doi au împreună doi copii, Nicholas și Nicole, pe care artista îi iubește ca pe ochii din cap. ”Fix acum 8 ani mai aveam doar cateva zile pana sa-l aduc pe lume pe Nicholas. Primul meu copil, prima mea mare dragoste, a venit pe 10 decembrie si i-am pus numele de Nicholas, caci mi s-a parut cel mai potrivit si cel mai frumos nume”, spunea vedeta în urmă cu ceva timp.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: