Redactia.ro
Home » Știri » Elena Udrea, dezvăluri din timpul sarcinii în Costa Rica: “Eu nu aveam nici pijama”

Elena Udrea, dezvăluri din timpul sarcinii în Costa Rica: “Eu nu aveam nici pijama”

Elena Udrea, dezvăluri din timpul sarcinii în Costa Rica

Elena Udrea are o fetiță în vârstă de doi ani, iar cea mai mare parte a sarcinii, fostul ministrul al Transporturilor și-a petrecut-o n Costa Rica, acolo unde în septembrie 2018 a adus-o pe lume pe Eva Maria. Însă, după 10 zile, aceasta avea să fie luată de lângă fiica sa.

Elena Udrea, dezvăluri din timpul sarcinii în Costa Rica: “Eu nu aveam nici pijama”

Elena Udrea avea 44 de ani în momentul în care a născut-o pe Eva Maria, fiica sa de numai doi ani. Cu toate că avea o vârstă înaintată, aceasta a născut natural, ceea ce se întâmplă foarte rar la femeile de vârsta ei. Elena Udrea a fost invitată în emisiunea ”40 de întrebări cu Denise Rifai”, de la Kanald, unde a povestit cum a decurs nașterea fetiței sale. ”Am născut natural și nu a fost lipsit de dureri, dar nu a durat mult. Am plecat la spital cu taxiul la 10 noaptea, pentru că nu aveam mașină. A mers Alina Bica, prietena mea, cu mine. Medicul care mă supraveghea, a venit, a spus că mai durează 48 de ore, dar eu în 5 ore nășteam, a povestit Elena Udrea.

Mai mult, fosta politiciană a povestit că a născut prea devreme, susținând că fetița a purtat hăinuțele din spital, pentru că nu avea haine pentru ea. Totodată, Udrea a declarat că nici măcar ea nu a avut pijamale. „Copilul meu a stat îmbrăcat cu hăinuțele din spital, eu nu am avut nici măcar o pijama”.

Unde a născut Elena Udrea

În septembrie 2018, Elena a adus pe lume o fetiță într-un spital privat din San Jose, Costa Rica. ”Era un spital american, condițiile erau ok, dar cu toate astea îmi imaginam altfel momentul acela pentru că nu nășteam la 20 de ani. Am ieșit de acolo și am plecat tot cu taxiul. Adrian și mama au sosit mai târziu pentru că eu am născut mai devreme cu o lună și o săptămână. Cu toate acestea, toate amintirile mele sunt la superlativ”, mai povestit Elena Udrea.

La doar 10 zile de la naștere, Elena Udrea a fost arestată de poliția din Costa Rica, aceasta fiind pe stradă cu bebelușul, cu soțul și cu mama sa. Ulterior a fost dusă într-o închisoare pentru femei, unde a stat mai bine de trei luni, iar după câteva luni a revenit în țară.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: