Redactia.ro
Home » Monden » Cum a ajuns Carmen Iohannis să poarte rochii semnate de Eli Lăslean. Designer-ul a povestit cum s-au cunoscut

Cum a ajuns Carmen Iohannis să poarte rochii semnate de Eli Lăslean. Designer-ul a povestit cum s-au cunoscut

Carmen Iohannis este apreciată atât pentru aparițiile sale publice cât și pentru munca pe care o depune la catedră. A reușit să impresioneze cu fiecare ținută pe care a purtat-o în întâlnirile oficiale. Deși a atras și multe critici, Carmen Iohannis a rămas loială creatoarei cu care a început colaborarea încă de prin 2015.

Invitată la emisiunea prezentată de Daana Săvuică, Ego Life, Eli Lăslean a povestit despre cum a avuj să lucreze cu Prima Doamnă a României.

„Rochiile mele erau atât de elaborate, de clasă, spunea lumea. Doream ca ținutele mele sa fie pe cele mai înalte podiumuri. (…) Mă gândeam cum să fac. Și o prietenă îmi spune să îi scriu. Așteptam să-mi fac curaj. După alegeri, la puțin timp am primit un telefon și am fost întrebată dacă aș putea să fac o rochie Primei Doamne. La evenimentul pentru ziua Principesei Margareta, în ziua de Buna Vestire. Toată această poveste frumoasă a început, de Buna Vestire, în 2015. A fost fantastic. M-a sunat o cunoștință comună, apoi Prima Doamnă”, a spus Eli Lăslean, la Ego Life, emisiunea prezentată de Dana Săvuică.

Crearea unei rochii speciale necesită timp și informații. Totul se bazează pe lista de așteptări pe care designerul le îndeplinește prin creațiile sale. Eli a precizat că Prima Doamnă a României nu are cerințe neobișnuite legate de vestimentație și că se sfătuiesc mereu atunci când trebuie aleasă o ținută pentru evenimente foarte importante.

„La noi nu avem instituția Primei Doamne, nu avem un protocol. Discutăm mereu când trebuie să meargă undeva. Îmi spune cam care sunt așteptările. La fel atunci când a venit Papa, președintele Macron, ori când a mers în SUA. Are peste 40 de ținute purtate în întâlnirile publice, pe care noi le-am făcut”, a povestit Eli Lăslean pentru sursa citată.

Carmen Iohannis a fost prezentă în luna iulie împreună cu președintele Klaus Iohannis, la dineul de gală organizat de Regele Felipe al VI-lea și Regina Letizia a Spaniei la Palatul Regal din Madrid. Prima Doamnă a purtat o rochie într-o nuanță de roz aprins, având o lungime medie, până la genunchi, cu mâneci scurte care erau însoțite de decupaje de broderie, semnată de Eli Lăslean. Rochia a fost accesorizată cu un clutch nude și sandale într-o culoare similară.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: