Redactia.ro
Home » TV » Cum a ajuns Dana Budeanu în Times Square, la oră de vârf: “Vă rupe pe genunchi”. FOTO

Cum a ajuns Dana Budeanu în Times Square, la oră de vârf: “Vă rupe pe genunchi”. FOTO

Dana Budeanu

Dana Budeanu este cunoscută deja de toată lumea. După ce a făcut parte din emisiunea „Vorbește lumea”, unde comenta ținutele vedetelor, ea s-a reprofilat către online, unde are un succes imens. Iată mai mult informații despre Dana Budeanu.

Dana Budeanu a apărut pe un poster din America

Dana Budeanu este cunoscută de toată lumea din România, dar se pare că faima acesteia a trecut deja granițele țării. Vedeta a postat mai multe imagini pe Instagram, în care este un poster imens de-al său, niciunde altundeva decât în Times Square, în New York, unde un afiș ajunge cu greu, mai ales în oră de vârf.

„Chiar în aceste momente…în Times Square! App-ul care vă rupe pe genunchi”, a scris Dana Budeanu în dreptul uneia dintre fotografiile publicate de ea pe rețeaua de socializare Instagram.

Totuși, aceasta nu a dat mai multe detalii despre acest nou proiect, dar are cu siguranță legătură cu faptul că în urmă cu două săptămâni Dana Budeanu a anunțat că va exista o aplicație „Dana Budeanu, stilul ești tu”.

Ce face Dana Budeanu cu banii câștigați din YouTube

Dana Budeanu a mărturisit că ea nu păstrează niciun ban din cei care îi revin, datorită canalului său de YouTube.

„Nu doresc niciun leu, nu doresc niciun leu din această isterie, care are efectiv o energie foarte proastă, pentru că cei care fac isterie din ceea ce spun eu sunt doar proșți și atât, și atunci energia care înconjoară această isterie este proastă. Eu filmez doar pentru cei care se uită că să râdă, pentru cei care au simțul umorului, care pot face caterincă de ei înșiși cum pot și eu și probabil că asta vă și doriți. O să facem un odată cu caterincă numai despre mine.

Că să ai talent, spre exemplu cum are Bobo, tre` să nu fii sărac, când ți-e foame n-ai caterincă. De aia ăia prin afară au caterincă, prin America, că au pe cășcaval mult de tot. Caterincă, starea de bine vine pe relaxare. Așadar, toți banii se vor dona, o să pozăm efectiv toți banii care intră pe YouTube.

De asemenea, înțeleg că tot prin acest mijloc numit YouTube se pot face bani și altfel, am eu două idei șmechere rău de tot cu care o să facem niște cășcaval, și care se va dona, de asemenea. Dănuța nu va câștiga niciodată niciun leu din asta pentru că nu vreau. NU avem sponsori, nu avem nimic!, a declarat Dana Budeanu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: