Redactia.ro
Home » Știri » Cum a ajuns Daniel Onoriu la un pas de moarte, după o operație de micșorare a stomacului: “În urmă cu 99 de zile eram un tip normal”

Cum a ajuns Daniel Onoriu la un pas de moarte, după o operație de micșorare a stomacului: “În urmă cu 99 de zile eram un tip normal”

Starea lui Daniel Onoriu se îmbunătățește de la o zi la alta. Pilotul a fost recent externat, după 55 de zile de comă, la Terapie Intensivă. Ajuns acasă, bărbatul a decis să povestească pe rețelele de socializare cum a ajuns să fie la un pas de moarte, din cauza unei decizii de moment.

Daniel Onoriu a făcut primele declarații după ce a fost externat, în urma unei perioade de 55 de zile de comă. A ajuns la un pas de moarte după o operație de micșorare a stomacului, după ce a vrut să scape de kilogramele în plus prin cea mai „simplă” și „la modă” metodă de slăbire, așa cum chiar el a povestit.

Cum a ajuns Daniel Onoriu la un pas de moarte: “În urmă cu 99 de zile eram un tip normal”

Daniel Onoriu a povestit coșmarul prin care a trecut, după ce a luat decizia de a face operația de micșorare a stomacului. Și s-a decis destul de repede să recurgă la această metodă de a scăpa de kilogramele în plus.

A aflat din întâmplare despre clinica respectivă, prin prisma unei reclame din mediul online. Și-a făcut programare la scurt timp. Însă nicio clipă nu s-a gândit la coșmarul ce avea să urmeze.

„În urmă cu 99 de zile eram un tip normal, cu vise și speranțe și planuri de viitor. Toată viața am fost activ, sportiv, dar și pofticios. Credeam că doar cele câteva kilograme în plus pe care le aveam erau singura mea problemă și am ales cea mai „simplă” și „la modă” metodă de slăbire: gastric sleeve (operație de micșorare a stomacului).

Nici prin gând nu îmi trecea că am să intru în tragedia vieții mele. Am mai trecut prin încercări, dar incomparabil cu această cumpănă. Nu există scară de măsurare sau termen de comparație!

Un simplu scroll pe Facebook și o reclamă la o clinică mi-a captat atenția atât de tare, încât următoarea zi aveam și programare stabilită acolo.

Se pare că hotărârile de moment nu sunt întotdeauna cele mai înțelepte! Pe lângă faptul că plătești cu sume mari de bani, poți să plătești chiar și cu viața!”, a scris Daniel Onoriu, pe contul lui de Facebook.

Nepotul regretatei Gabi Luncă a postat mesajul însoțit de o imagine cu un mesaj emoționant.

Daniel Onoriu: „Nu știu a cui a fost vina! A mea, că am avut încredere”

Pilotul de raliuri a mărturisit că a rămas cu multe întrebări fără răspuns.

„Nu știu a cui a fost vina! A mea, că am avut încredere sau a medicului ce m-a operat (măcelărit). Sunt multe întrebări la care nu am răspuns. Orice răspuns aș primi din partea medicului, tot nu mă mulțumește.

Azi sunt aici! Printre voi: familie, prieteni, oameni! Azi și mereu am să vă mulțumesc! Pentru susținerea voastră în rugăciuni și gânduri bune, pentru că ați mers și donat sânge, pentru că v-ați interesat de starea mea de sănătate! Ce vă doresc? Să nu treceți prin ce am trecut eu și familia mea și multă sănătate!”, a încheiat Daniel Onoriu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: