Redactia.ro
Home » Monden » Cum a ajuns Octavia Geamănu să se căsătorească cu membrul trupei Direcția 5: „Nimic nu m-a atras. Chiar nu înțelegeam ce văd femeile la el…”

Cum a ajuns Octavia Geamănu să se căsătorească cu membrul trupei Direcția 5: „Nimic nu m-a atras. Chiar nu înțelegeam ce văd femeile la el…”

Înafară de cariera în televiziune, Octavia Geamănu este soție și mamă. Aceasta este foarte dedicată familiei. Prezentatoarea TV este căsătorită cu Marian Ionescu de 7 ani, aceștia cunoscându-se încă din anul 2005. Cei doi au o mică comoară, pe băiețelul lor, Andrei. Iată ce dezvăluiri a făcut vedeta din viață de familie!

Octavia Geamănu: „În primă fază, nimic nu m-a atras. Chiar nu înțelegeam ce văd femeile la el”

Prezentatoarea TV a povestit că, în primă fază, când l-a cunoscut pe Marian ionescu, nu înțelegea exact ce văd femeile la el, încât să se îndrăgostească instant. Iată cum a ajuns totuși, să se căsătorească cu membrul trupei Direcția 5!

„Suntem căsătoriți de 7 ani și ne știm din 2005, deci de vreo 17 ani. În primă fază, nimic nu m-a atras. Chiar nu înțelegeam ce văd femeile la el de are așa succes. Chiar i-am și spus, era cu o fată atunci, era într-o relație, erau amândoi în fața mea. „Tu, o fată așa faină, ce vezi la el?”. Nu am avut nicio treabă cu el. Mai degrabă credeam că mâine vine sfârșitul lumii decât că noi vom fi împreună. Dar surprinzătoare sunt căile Domnului”, a declarat Octavia Geamănu, pentru playtech.ro.

„L-am văzut de multe ori cu ochi diferiți, ba buni, ba mai puțin buni. Cert este că într-un final, după vreo 8 ani în care ba suntem, ba nu suntem, ne-am căsătorit și iată-ne”, a mai spus ea.

Octavia Geamănu: „Îți dai seama cum e să ai un soț super mega adorat de femei? Vis. Înseamnă că tu ești cea mai tare”

Octavia Geamănu susține că îi place ca soțul său să fie adorat de către femei, deoarece asta îi confirmă faptul că femeia din spatele lui (nr. Octavia Geamănu) face o treabă minunată!

„Sper să nu dispară asta niciodată! Nu, mi se pare senzațional. Îți dai seama cum e să ai un soț super mega adorat de femei? Vis. Înseamnă că tu ești cea mai tare”, a declarat vedeta, care are încredere deplină în soțul ei. „Sunt foarte liniștită. Când există comunicare, când există înțelegere, există dragoste și în principal când omul de lângă tine îți inspiră în fiecare zi de la Dumnezeu încredere, pui capul pe pernă liniștită chit că el e la 2.000 de km sau 10.000 de km. Nu, n-am avut niciodată teama asta. Se termină tot când ai o teamă”, a spus în încheiere, pentru aceeași sursă. 

Sursa foto: Instagram – ogeamanu
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: