Redactia.ro
Home » Monden » Cum a ajuns Olivia Steer să crească copilul surorii sale? S-a luptat pentru custodie cu tatăl biologic al băiatului

Cum a ajuns Olivia Steer să crească copilul surorii sale? S-a luptat pentru custodie cu tatăl biologic al băiatului

Cum a ajuns Olivia Steer să crească copilul surorii sale

Puțini știu despre drama trăită de Olivia Steer. Sora fostei vedete TV, Lavinia, a murit la doar 38 de ani, după o luptă grea cu maladia secolului, așa cum o numesc specialiștii. Așa se face că soția lui Andi Moisescu a ajuns să crească copilul surorii sale, după lupta pentru custodie cu tatăl biologic al băiatului.

Lavinia, sora Oliviei Steer, a fost răpusă de cancer la doar 38 de ani. A fost una dintre cele mai grele lovituri pe care le-a primit fostei prezentatoare TV.

Cum a ajuns Olivia Steer să crească copilul surorii sale

Lavinia Steer a primit diagnosticul teribil chiar în momentul în care era însărcinată. Din nefericire, la cinci ani după ce a născut, tânăra s-a stins din viață. În urma ei a rămas Alex, fiul acesteia, care îi seamănă foarte mult, așa cum a povestit chiar Olivia Steer.

„Chiar dacă fizic sora și tatăl meu nu mai sunt, avem o legătură. Când am o dilemă mă gândesc ce ar fi zis tata sau Lavinia și găsesc răspunsul. Când Lavinia a plecat puțin, am încercat să deslușesc întrebarea. Sora mea a descoperit că avea cancer la câteva luni de sarcină și am încercat să găsesc alternative. Lavinia a fost prinsă în caruselul alopatiei și a mai trăit cinci ani. A murit când Alex, fiul ei, avea cinci ani. Fiul ei seamănă foarte mult cu ea. Are aceeași ochi verzi. Este frumos. Mama mea l-a crescut pe Alex. Lavinia a născut prin cezariană și după a început să facă chimioterapie, nu a putut să-l mai crească”, a mărturisit Olivia Steer, în urmă cu ceva timp.

Olivia Steer și mama sa, luptă pentru custodia micuțului Alexandru

După ce Lavinia Steer s-a stins din viata în 2010, familia Steer a început “lupta” pentru custodia micuțului Alexandru cu tatăl băiatului, Zsolt Lokodi. Elena Steer, mama Oliviei Steer, este cea care a reușit să câștige custodia băiatului, care acum are 16 ani.Așa se face că Olivia Steer a ajuns să crească copilul surorii sale, alături de mama ei, Elena Steer. În urma deciziei judecătorești, nepotul Oliviei Steer a ajuns să locuiască la Oradea, cu bunica sa. Cu tatăl său se întâlnește maim ult în vacanțe, când merge la Târgu Mureș.

“Alexandru este foarte vesel, activ, plin de energie. Eu îl cresc. Ne înțelegem bine. Îl duc la școala, îl iau acasă, facem temele împreună, mâncăm, ieșim la plimbare cu bicicleta, ne jucăm, citim și facem lecții de engleză. Ne descurcăm. Cu tatăl lui am ajuns la o înțelegere, ne vorbim, avem o relație civilizată de dragul copilului. El merge la Târgu Mureș, a fost și de Paste. Eu nu-l întreb nimic, nu vreau să intervin în relația lor, de tată – fiu”, declara mama Oliviei Steer, într-un interviu pentru WOWbiz, în 2015.

Sora Oliviei Steer a murit la 38 de ani

Sora Oliviei Steer a fost regizor și preparator universitar şi doctorand la Facultatea de Muzică din Oradea.
Fosta prezentatoare TV a trăit un șoc uriaș când sora ei a murit din cauza cancerului. De atunci, Olivia Steer este împotriva medicamentelor și intervențiilor chirurgicale.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: