Redactia.ro
Home » Monden » Cum a ajuns să arate acum Carla Bruni! Fosta Prima Doamnă a Franței este transformată total

Cum a ajuns să arate acum Carla Bruni! Fosta Prima Doamnă a Franței este transformată total

GALERIE FOTO (13) Cum a ajuns să arate acum Carla Bruni! Fosta Prima Doamnă a Franței este transformată total

Cum a ajuns să arate acum Carla Bruni! Soția fostului președintel francez, Nicholas Sarkozy a apelat cam mult la operațiile estetice, aceasta fiind transformată total la față. Cum a ajuns una dintre cele mai frumoase femeii din lume să se distrugă în halul acesta.

Incredibil! Cum a ajuns să arate acum Carla Bruni. Fosta Prima Doamnă a Franței este transformată total

Carla Bruni, frumoasa cântăreața dotată în urmă cu câțiva ani cu o frumusețe unică, s-a transformat astăzi într-o persoană de nerecunoscut. Cântăreața de 51 de ani, a apelat la foarte multe operații estetice. Fosta Prima Doamnă a Franței, arată înfricoșător. Pe zi ce trece, Carla Bruni începe să semene cu Jocelyn Wildenstein, femeia care și-a distrus chipul din cauza operațiilor estetice.

Ca orice vedetă, Carla încearcă să ascundă semnele de îmbătrânire, motiv pentru care a apelat prea mult la Botox. Din nefericire, trăsăturile frumoase cu care încânta publicul de fiecare dată, s-au pierdut în excesul botox-ului. Fața cântăreței a căpătat o înfățișare foarte ciudată. Aceasta are fața umflată, pomeții ridicați și ochii mici., iar fizicul ei nu mai arată nicio expresie facială.

Momentul de glorie al Carlei Bruni

Carla Bruni și-a început cariera la vârsta de 19 ani, și a devenit cunoscută ca fotomodel în anii 1990. S-a clasat în topul celor mai bine plătite 20 de modele din lume, cu un casting de 7.5 milioane de dolari pe an. După cariera de fotomodel, a devenit artistă și actriță. Carla Bruni a semnat contracte cu celebri designeri, precum, Christian Dior, Givenchy, Paco Rabanne, Sonia Rykiel, Christian Lacroix, Karl Lagerfeld, John Galliano, Yves Saint-Laurent, Shiatzy Chen, Chanel si Versace.

Nici în relațiile amoroase, Carla nu a stat rău. Aceasta a fost împreună cu Eric Clapton, Louis Bertignac și Mick Jagger, încă cel care i-a cucerit inima este nimeni altul decât fostul președinte al Franței, Nicholas Sarkozy. Cei doi s-au cunoscut la sfârșitul anului 2007, iar pe 2 februarie, Carla a devenit Prima Doamnă a Franței.

Citeste si:Demi Moore a pozat goală la 56 de ani. Actrița a vorbit și despre avortul suferit

Loading...