Redactia.ro
Home » TV » Demi Moore a pozat goală la 56 de ani. Actrița a vorbit și despre avortul suferit

Demi Moore a pozat goală la 56 de ani. Actrița a vorbit și despre avortul suferit

GALERIE FOTO (2)

E unul dintre acele nume cu greutate de la Hollywood. Un nume care, însă, a existat în umbră în ultimii ani, divorțul de Ashton Kutcher lăsându-i urme mult prea adânci. Recent, Demi Moore a pozat pentru coperta revistei Harper’s Bazaar, complet goală.

Demi Moore a pozat goală la 56 de ani

Așa se face că actrița de 56 de ani a pozat goală Harper’s Bazaar, dovedind că vârsta e doar un număr în cazul ei. Cu o siluetă longelină și un chip lipsit de riduri, așa cum ne-a obișnuit în ultimii ani, Demi Moore a făcut furori și de data aceasta.

Adiacent acestui shooting, Demi a acordat și un interviu sincer, în care a vorbit despre mariajul cu Ashton Kutcher. Ea a recunoscut că a suferit un avort în timpul acestui mariaj, din cauza faptului că obișnuia să bea. Toate aceste informații, dar și faptul că a fost violată la doar 15 ani, se regăsesc și-n cartea ei autobiografică, „Inside Out”. Căci da, Demi a petrecut timpul din spatele camerelor de luat vedere scriind la propria carte.

Demi Moore și-a scris autobiografia

Demi mărturisește că era însărcinată în șase luni cu o fetiță când a suferit un avort spontan. Pe micuță urma s-o cheme Chaplin Ray și trebuia să fie cea de-a patra fată a actriței. Demi mai are alte trei fete, majore, din mariajul anterior, cel cu Bruce Willis.

Demi Moore a pozat goală la 56 de ani

Actrița a povestit și că, imediat după avortul suferit, a urmat tratamente de fertilitate pentru a-i face un copil lui Ashton. Din păcate, după acel moment, nu a mai rămas însărcinată, ceea ce a dus la destrămarea mariajului cu actorul mult mai tânăr decât ea. Iar divorțul a fost începutul declinului său…

Citește și Cum s-a schimbat viața Selmei Blair după diagnosticul de scleroză multiplă

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: