Redactia.ro
Home » Monden » Cum a ajuns să arate La Toya Jackson. Sora lui Michael Jackson s-a transformat complet

Cum a ajuns să arate La Toya Jackson. Sora lui Michael Jackson s-a transformat complet

GALERIE FOTO (13) Cum a ajuns să arate La Toya Jackson

Cum a ajuns să arate La Toya Jackson. Sora lui Michael Jackson, La Toya a devenit cunoscută împreună cu frații ei, aceasta fiind cel de-al patrulea copil al familiei Jackson. Anii au trecut, iar vedeta s-a transformat complet. La Toya și-a făcut numeroase intervenții estetice pentru a păcăli timpul, dar unele dintre ele nu au fost reușite. Cum arată sora regelui pop la vârsta de 64 de ani.

Cum a ajuns să arate La Toya Jackson. Sora lui Michael Jackson s-a transformat complet

Cum a ajuns să arate La Toya Jackson. Michael Jackson a devenit o istorie în lumea întreagă, devenind regele muzicii pop. Odată cu succesul său, întreaga familie Jackson a devenit cunoscută, Michael având opt frați. Printre acestia se numără și La Toya Jackson, sora mai mare a artistului. Aceasta a devenit cunoscută după ce a scos mai multe piese care i-au adus succesul pe plan muzical. De-a lungul anilor, vedeta a fost considerată “oaia neagră” a familiei Jackson. Cântăreața a mărturisit că a fost abuzată sexual în în copilărie de tatăl său, care a fost cunoscut pentru sadismul cu care își bătea copiii. Mai mult, aceasta a fost căsătorită cu forța cu managerul ei, care ulterior a abuzat-o și obligat-o să facă lucruri îngrozitoare.

Deși s-a despărțit de el, reputația acesteia a fost deja pătată. La Toya a fost nevoită să-și refacp buzele, după ce în 1993, fostul soț a bătut-o cu un scaun greu de alamă, având nevoie de 12 copci la buze. Gordon a crezut că a ucis-o în acel moment, și i-a sunat familia anunțând-o că aceasta a murit. Ulterior, bărbatul a fost arestat și eliberat. După ce s-a despărțit de Gordon, viața artistei s-a schimbat, dar faptul că l-a acuzat pe fratele său, Michael că a abuza-o sexual, i-a adus multe comentarii negative din partea publicului, chiar și în prezent.

La Toya Jackson, transformare șocantă

Se pare că La Toya Jackson îi calcă pe urme fratelui său mai mic, Michael. Așadar, artista a exagerat cu operațiile estetice, iar la 64 de ani a ajuns de nerecunoscut. La Toya seamănă tot mai mult cu regretatul artist, după ce a apelat la operații estetice. Vedeta și-a făcut numeroase rinoplastii și și-a reconstruit pomeții, liposucții și mărire de bust. Mai mult, La Toya a apelat și la injecțiile cu botox pentru a scăpa de riduri. Deși îmbătrânirea este un proces natural, dar La Toya nu vrea să accepte trecerea timpului care lasă urme pe chipul și corpului omului. Astfel, aceasta și-a schimbat complet fizionomia și nu mai seamănă deloc cu cea de acum 20 de ani.

La Toya a apelat la albirea tenului, iar această diferență se poate observa cu ochiul liber. Mai mult, artista a declarat că este obsedată de operațiile estetice, menționând că suferă de vitiligo, de aici și depigmentarea pielii și motivația pentru care a optat pentru acea intervenție. Specialiștii esteticieni au declarat că vedeta nu doar că a exagerat cu operațiile estetice, dar și că acestea nu i-au adus niciun fel de îmbunătățiri, făcându-i foarte mult rău.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: