Redactia.ro
Home » Știri » Ce au descoperit medicii legiști pe corpul lui Michael Jackson. Misterele morții regelui muzicii pop

Ce au descoperit medicii legiști pe corpul lui Michael Jackson. Misterele morții regelui muzicii pop

Micheal Jackson autopsie

Pe 25 iunie s-au împlinit 11 ani de la moartea regelului muzicii pop, Michael Jackson. Abia după atâția ani s-au publicat detaliile morții sale și starea în care acesta se afla în momentul în care acesta a murit.

Michael Jackson s-a stins din viață la vârsta de 51 de ani după ce medicul său l-a găsit în camera de hotel în stare gravă, ulterior acesta murind în ambulanța care se îndrepta către spital.

Ce au descoperit medicii legiști pe corpul lui Michael Jackson

La 11 ani de la moartea megastarului Michael Jackson, au ieșit informații șocante din autopsia pop starului. Moartea starului a îndoliat milioane de fani și a provocat durere în rândul familiei Jackson.

Conform Viva.ro, autopsia arată că megastarul cântărea doar 50 de kilograme în ultimele sale momente din viață. Mai mult, se pare că artistul avea tăieturi pe spate, ceea ce ar însemna că Michael ar fi căzut recent.

Totodată, s-au descoperit mai multe urme de injecții de analgezice pe umeri, șolduri și încheieturi, artistul hrănindu-se doar cu medicamente, motiv pentru care starea sa de sănătate s-a înrăutățit.

Conform unui apropiat al artistului, acesta ar fi avut buzele tatuate cu roz, iar sprâncenele cu negru, pentru a nu le arăta fanilor că ar avea probleme de sănătate. Un lucru important este faptul că Michael Jackson nu mai avea păr, acesta purtând perucă.

Era doar piele şi os, părul îi căzuse şi nu mânca mai nimic, în afara pastilelor, atunci când a murit, a dezvăluit un apropiat al artisului.

Michael Jackson suferea de vitiligo

Deși se zvonea pe vremea când artistul trăia că ar suferi de vitiligo, medicii au confirmat după moartea sa acest lucru, deoarece au fost găsite zone de piele mai deschise pe corpul său.

Unul dintre frații artistlui a menționat că Michael  lua medicamente pentru dureri din cauza arsurilor pe care le-a suferit în timpul unui concert pe scenă, când jumătate din podoaba capilară i-a fost arsă din cauza unei artificii.

Cert este faptul că Micheal Jackson ajunsese de nerecunoscut, iar paramedicii de pe ambulanță nici măcar nu și-au dat seama cine este în momentul în care au ajuns la fața locului.

Michael Jackson a murit la spital din cauza unei supradoze de propofol,un anestezic puternic, pe care cântărețul îl folosea pentru a putea dormi, „This Is It Tour’, care ar fi trebuit să includă 50 de show-uri și era programat în iulie 2009.

În ultima perioadă a vieții sale, Michael avea repetiții intense pentru ultimul său turneu din carieră

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: